Αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη...

SMS
22:23 | 31/03/2019

Το ρολόι «γράφει» 77ο λεπτό: Ο Φερέιρα χάνει την ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό για τον ΟΦΗ. Κι εκεί γκρεμίστηκαν όλα...

Μήπως ήταν η πρώτη φορά; Να θυμηθούμε την ασύλληπτη ευκαιρία του Βαζ στο ματς με τη Λαμία; Ολα μπαίνουν κι όλα χάνονται, όπως λέει ο... θυμόσοφος λαός.

Ο Φερέιρα πριν από 15 μέρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Λεβαδειακού. Έκανε σμπαράλια την άμυνα των Βοιωτών και όντας εκ των κορυφαίων χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο. Μετά από 2 Κυριακές η μοίρα του έπαιξε διαφορετικό παιχνίδι. Εχασε το... άχαστο στο 77' και ο ΟΦΗ απώλεσε μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο 77', λίγο μετά το 1-1 του Αρη, ο Φερέιρα ξεχύνεται μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει. Χάνει μοναδική ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στον ΟΦΗ και να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης. Μετά ήρθε η κατάρρευση. Το 3-1 από τους Θεσσαλονικείς που σήμανε την ήττα και τους... βαθμολογικούς μπελάδες.

Ναι, ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στο β' μέρος, δεν έκανε αυτό που έπρεπε για να υπεραπιστεί το 0-1, αλλά εφέτος δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ακόμα κι αν δεν το αξίζει. ΟΥΤΕ ΕΝΑ. 

Η μοίρα του ποδοσφαίρου είναι τέτοια. Από κορυφαίος ο Φερέιρα, έγινε μοιραίος. Και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, με τον υποβιβασμό να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. Θα φάει όλο το ανάθεμα ο παίκτης της ομάδας; Προφανώς και όχι. Απλώς, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι... «αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρης-ΟΦΗ 3-1

Η διάγνωση για τον Σωτηρίου

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Tι δήλωσε ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη Τύπου

Η φοβερή απόκρουση του Σωτηρίου στο πέναλτι του Άρη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.