Αν ένιωθαν δηλαδή πίεση, τί θα έκαναν;

Απόψεις

Οι παίκτες του ΟΦΗ παρουσιάζονται ανεξήγητα νευρικοί και το «πληρώνουν».

Ο Όμιλος ήταν «σκιά» του εαυτού του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο ήταν τόσο κακός.

Έφτιαξε φάσεις, είχε διαστήματα κυριαρχίας, αλλά του έλειπε η ένταση και ο τρόπος για ν’ απειλήσει και ν’ αποφύγει την ήττα.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το αποτέλεσμα προβληματίζει, αφού η εικόνα της ομάδας του Γιώργου Σίμου δεν ήταν αντάξια των περιστάσεων.

Ένα στοιχείο, πάντως, που παρατηρήθηκε για ακόμη ένα ματς του ηρακλειώτικου συλλόγου ήταν η νευρικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο, που οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους και κάνουν λάθος επιλογές.

Και είναι πραγματικά ανεξήγητο το γιατί κυριεύονται απ’ αυτή την πνευματική ανισορροπία. Χάνουν το μυαλό τους, δεν έχουν συγκέντρωση και με δυο λόγια αδικούν την προσπάθεια τους.

Δεν είναι υπερβολή πως και κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ΟΦΗ ήταν ο κακός του εαυτός.

Αυτό, βέβαια, δε μειώνει την επιτυχία της ομάδας του Παράσχου, αφού ο έμπειρος τεχνικός καθοδήγησε εξαιρετικά το σύνολο του.

Ο Όμιλος, ωστόσο, είχε την υπεροχή, αλλά λόγω της έλλειψης ψυχραιμίας δεν είχε την παραμικρή ουσία.

Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι «ασπρόμαυροι» ένιωθαν πίεση πώς θα διαχειρίζονταν την όλη κατάσταση;

Το περιβάλλον στον Όμιλο αποπνέει υγεία και ασφάλεια. Κανείς δεν κρίνεται ή δεν καταδικάζεται με την πρώτη αναποδιά, όπως γίνεται στις περισσότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΟΦΗ βγάζει κάτι διαφορετικό και κινείται με τις δικές του αρχές και φιλοσοφία. Το αποτέλεσμα δεν αποτελεί ζήτημα ζωής ή θανάτου και ο πρωταρχικός στόχος είναι η βελτίωση και η εξέλιξη.

Σε καμία περίπτωση, έτσι, δε δικαιολογείται η νευρικότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς «τσαλακώνουν» χωρίς λόγο την εικόνα τους.

Γνωρίζουν, εξάλλου, πως δεν πρόκειται κανείς από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση να τους… περιμένει στη γωνία αν κάτι πάει στραβά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 0-2

Δείτε τα highlights του αγώνα

Σίμος: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»!

Ρήξη έσω πλαγίου ο Σακόρ

Μανόλης Γρηγοράκης: Παράδοξο, ανεξήγητο, ανεπίτρεπτο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.