Ανακοινώνει και επιθετικό ο ΟΦΗ!

22:20 | 27/06/2019

Μετά τον Σεμέντο και τον «κλεισμένο» Μαρινάκη, ο Όμιλος είναι έτοιμος ν’ ανακοινώσει και επιθετικό - Παρακολουθείται και ο Γιενς Νέσενς.

Στο φουλ δουλεύουν το τελευταίο διάστημα οι «μηχανές» στον ΟΦΗ και από ώρα σε ώρα θα… σκάσουν νέες ανακοινώσεις παικτών.

Το Capitano σας είχε ενημερώσει πως είχε συμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές και απέμενε μόνο η επίσημη ένταξη τους στο ρόστερ.

Η αρχή έγινε με τον Σεμέντο, ακολουθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Μαρινάκης και την τριάδα συμπληρώνει ο επιθετικός. Οι «ασπρόμαυροι», δηλαδή, τα έχουν βρει σε όλα και με παίκτη που θα ενισχύσει τη γραμμή «πυρός» του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις και υπάρχει η πεποίθηση πως θα προσφέρει στην ομάδα.

Είναι, έτσι, δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών, με την πρώτη περίπτωση να έχει ήδη κλείσει και ν’ ανακοινώνεται πολύ σύντομα.

Όσον αφορά, τώρα, στον Γιενς Νέσενς, που έγραψαν οι Βέλγοι, είναι αλήθεια ότι δεν αφήνει αδιάφορο τους «ασπρόμαυρους».

Ο υψηλόσωμος στράικερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βέστερλο, παρακολουθείται, ωστόσο δεν είναι και τόσο εύκολη η συγκεκριμένη περίπτωση.

Από τη στιγμή που, όπως αποκαλύφθηκε, στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του έχουν μπει η Λόκερεν, αλλά και ο Ατρόμητος, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί.

Και στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία συμμετοχής σε μία-τρόπον τινά- «δημοπρασία» για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Θέλουν οι ίδιοι να ορίζουν τους κανόνες και δεν πρόκειται να παρεκκλίνουν από τη φιλοσοφία και το πλάνο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Μένει ελεύθερος και ανακοινώνεται ο Μαρινάκης

Τα δεδομένα με Μαρινάκη

Σεμέντο: «Αυτοί έκαναν εύκολη την απόφασή μου»

Νέα πρόταση σε Νέιρα

Ξεκινούν τα... βάσανα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Το τσεκάρισμα σε Γιακουμάκη και η αναμονή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.