Αποφασίζει η Υγειονομική επιτροπή για το άνοιγμα των γηπέδων

SMS
15:10 | 17/10/2020

Η Λίγκα ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως την τελική απόφαση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα πάρει η Υγειονομική Επιτροπή.

Στις αρχές της εβδομάδας η Super League κατέθεσε φάκελο με εμπεριστατωμένη πρότασηγια την επιστροφή ποσοστού επί των φιλάθλων στις εξέδρες σε σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι άνθρωποι της Λίγκας παρουσίασαν αναλυτικές και λεπτομερείς προβλέψεις αυστηρής εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων, για κάθε επιμέρους στάδιο της διαδικασίας.

Από την ηλεκτρονική παραγγελία του εισιτηρίου μεσοβδόμαδα μέχρι την ασφαλή προσέλευση, είσοδο, παραμονή και αποχώρηση από το γήπεδα μετά από τη λήξη του αγώνα, καθώς και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με τους κανόνες παρουσίας στα γήπεδα.

Ωστόσο, παρά τις πληροφορίες που αναφέρουν πως έχει παρθεί ήδη η απόφαση για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, σε ένα ποσοστό 5-10% επί της χωρητικότητας, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει σύμφωνα με τη Λίγκα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Sport24.gr

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τη Super League ξεκαθαρίζουν πως την τελική απόφαση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα πάρει η Υγειονομική Επιτροπή. Ούτε οι ομάδες, ούτε η Λίγκα, ούτε οι Λευτέρης Αυγενάκης και Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύσκεψη για την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Πόσο κόσμο θα έχει το «Γεντί Κουλέ» όταν ανοίξει

Έτοιμο το «Γεντί Κουλέ» για την επιστροφή του κόσμου

Το άνοιγμα των γηπέδων και το κρίσιμο σημείο της απόδοσης ευθυνών

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.