Άστραψε και βρόντηξε ο Παπαβασιλείου: «Αυτή την νοοτροπία θα την αλλάξω»

20:48 | 23/02/2019

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία του Εργοτέλη κόντρα στην Σπάρτη.

Ο Κύπριος τεχνικός υποστήριξε ότι το σύνολο του χάνει, λόγω νοοτροπίας, βαθμούς με ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη γενική κατάταξη, ωστόσο τόνισε ότι ξέρεις πως θα το αλλάξει, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα.

Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο και αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο εκτός την νοοτροπία μας. Δείξαμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια και την ποιότητα μας και τις δυνατότητες μας. Χάσαμε 11 ολόκληρους βαθμούς με ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις και είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά νοοτροπίας. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για  να γυρίσουμε το ματς. Δεν τα καταφέραμε και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα»

Ο κόουτς ρωτήθηκε για το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση με τον ίδιο να σχολιάζει: «Είμαστε μια νέα ομάδα με όλα τα χαρακτηριστικά της. Αυτή την νοοτροπία εγώ θα την αλλάξω και ξέρω εγώ πως. Από εκεί και πέρα πρέπει να μαθαίνουμε. Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκάφα η Σπάρτη, παίρνει το ματς στα χαρτιά ο Εργοτέλης!

Η Σπάρτη «πάγωσε» το Παγκρήτιο!

H... δελεαστική πρόταση Κάιπερς και η ανανέωση του Εργοτέλη

Ευχαρίστησε στα... ελληνικά ο Κάιπερς

Η «αρπαγή» του Κάιπερς!

Κρατάει αποστάσεις από Κάιπερς ο Εργοτέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.