H... δελεαστική πρόταση Κάιπερς και η ανανέωση του Εργοτέλη

SMS

Διαβάστε αποκλειστικά στο Capitano.gr την πρόταση του μάνατζερ του Βέλγου ποδοσφαιριστή και την αντιπρόταση της ΠΑΕ Εργοτέλης για ανανέωση του συμβολαίου

Και να λοιπόν, μετά απο ένα διάλειμμα λίγων μηνών, μπαίνει στη... ζωή μας ξανά η ''υπόθεση Κάιπερς - Εργοτέλης''. Και θαρρώ ότι ίσως θα έχει συνέχεια.

Για κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Βέλγο επιθετικό: Θυμίζω ότι ο Κάιπερς από ήρωας της περασμένης σεζόν, άφησε στα κρύα του λουτρού τον Εργοτέλη με τον ίδιο να επιστρέφει στη χώρα του, παρ ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο. Ως γνωστόν, όλα αυτά έπειτα από την άρνηση του να πάει στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει πληρώσει για την απόκτηση του. Ο χρόνος κυλούσε, οι δύο πλευρές δεν έβρισκαν λύση, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να προσπαθεί μάταια να φέρει μια ικανοποιητική πρόταση τον Γενάρη.

Έτσι, ο Βέλγος με αφορμή την βράβευση του από τον ΠΣΑΠ βρέθηκε στην Αθήνα αρχές Φλεβάρη, στη συνέχεια κατηφόρησε στο Ηράκλειο με διάθεση να επιστρέψει στον Εργοτέλη. Απαραίτητη σημείωση: Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Πάμε και στα φρέσκα και τα... αποκλειστικά, που γράφουμε και του λόγου μας. Ο Κάιπερς τις τελευταίες ημέρες προπονείται με την ομάδα. Έχει όρεξη όμως είναι ακόμα βαρύς και πίσω σε φυσική κατάσταση ώστε να επιστρέψει με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα.''Οι συμφωνίες και τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται'' τόνισε μεταξύ άλλων χθες σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργο Τουτζάρης. Δήλωση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών, υπό τους όρους των ''κιτρινόμαυρων''.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά μεταξύ των δύο πλευρώνγ, τι ζήτησε ο Ούγκο Κάιπερς και τι αντιπρότεινε ο Εργοτέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Βέλγος έχει ρίξει για τα καλά γέφυρες επιστροφές στην κρητική ΠΑΕ, και μάλιστα η πρόταση του είναι να αγωνίζεται χωρίς να πάρει ούτε ένα εύρω μέχρι το τέλος της χρονιάς! Η πρόταση αυτή δεν βρίσκει αντίθετη την ΠΑΕ, όμως με έναν όρο: να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμα έναν χρόνο με διαφορετικούς όρους. Αλλιώς, φεύγει. Ο μάνατζερ του Κάιπερς ζήτησε μια μικρή προθεσμία να απαντήσει, την πήρε, και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κάιπερς, το πρόστιμο και ο Χριστοδουλόπουλος...

Σάρωσαν ΟΦΗ και Εργοτέλης στα βραβεία

Ευχαρίστησε στα... ελληνικά ο Κάιπερς

Τι συμβαίνει με τον Κάιπερς;

Ο Κάιπερς, το πρόστιμο και ο Χριστοδουλόπουλος...

Η «αρπαγή» του Κάιπερς!

Κρατάει αποστάσεις από Κάιπερς ο Εργοτέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.