Αυτός που βιάζεται δεν είναι ο Εργοτέλης

SMS
08:27 | 12/06/2019

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου είναι εκείνος που επιδιώκει να τρέξουν οι εξελίξεις

Μπορεί να περάσαμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου και ο Εργοτέλης να μην έχει ξεκαθαρίσει στο θέμα προπονητή, να μην έχει κάνει καμία μεταγραφή, όμως αυτό δεν φαίνεται να αγχώνει την ομάδα του Μαρτινέγκο.

 Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης είχε προαναγγείλει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι ο Εργοτέλης θα περιμένει μέχρι τις 20 Ιουνίου τον Νίκκι Παπαβασιλείου: «Εμείς μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει με τον κ.Παπαβασιλείου για να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας», είχε τονίσει χαρακτηριστικά. Άρα, υπάρχει ακόμα χρόνος. 

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης τους παίκτες που ήθελε τους ανανέωσε το συμβόλαιο (Μπρους, Ροβίθης), εκκρεμεί ακόμα ένα (Μαζουλουξής) ενώ εκείνοι που δεν υπολογίζονταν έφυγαν (Κάιπερς, Λαμπάκης). Δεδομένα, οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι περιορισμένες ενώ ακόμα και η αλλαγή προπονητή δεν θα φέρει αλλαγή στην νοοτροπία της ομάδας, όπως έχει τονιστεί.

Συνεπώς, ο Εργοτέλης δείχνει να μην βιάζεται και εδώ που τα... λέμε οι χρόνοι δεν είναι ακόμα εις βάρος του. Τουλάχιστον, δεν βιάζεται τόσο όσο ο νυν προπονητής του, ο οποίος ήταν εκείνος που εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παπαβασιλείου, ο Σάμι και... ο Μπούσης

Οι... διάδοχοι του Παπαβασιλείου και η επόμενη μέρα

Απίθανη ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με νέο κόουτς... αν φύγει ο Παπαβασιλείου»!

Τέλος ο Παπαβασιλείου;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.