Βέρα: «Σήμερα, και ο Θεός ήταν ΟΦΗ»

23:00 | 22/05/2019

Ευχαριστημένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου, εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Χάιμε Βέρα

Διαβάστε τι δήλωσε στη NOVA:

«Το πρώτο που σκέφτηκα μετά το 2-2 ήταν ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε στην κατηγορία. Οι παίκτες μας έδωσαν μεγάλο δώρο. Ήταν σε δύσκολη στιγμή. Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ από τη στιγμή που ανέλαβα. Κάναμε καλά παιχνίδια και πετύχαμε σπουδαίες νίκες. Στα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά δεν παίξαμε καλά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Κοιτάμε το μέλλον με καλό μάτι. 

Θέλω να μιλήσω πρώτα με τον Γιάννη Σαμαρά γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να δούμε ποια συμβόλαια λήγουν και ποιοι παίκτες θα μείνουν. Θα φτιάξουμε καλή ομάδα. 

Είναι ο ποδοσφαιρικός μου αδερφός. Είναι πάντα κοντά μου. Δουλεύουμε και πάμε καλά. Ότι δεν ξέρω εγώ το ξέρει αυτός. Σήμερα κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Με δουλειά και μυαλό τα καταφέραμε». 

Και τι τόνισε στην συνέντευξη τύπου:

''Τι να πω τώρα, είχα πει όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ ότι χρειάζεται πολύ δουλειά. Από την αρχή που ήρθαμε εδώ, έλεγα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Για το τελευταίο λεπτό, ήταν δύσκολο ο το γκολ ο Ναμπί. Τα παιδιά δούλευαν πολύ καλά και εμείς είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο ΟΦΗ θα έμενε στην κατηγορία. Όταν ήρθαμε με τον Αλέκο, ήμασταν σίγουροι πως με δουλειά μπορούμε να κάνουμε κάτι και τα παιδιά το καταλάβαιναν αυτό. Για αυτό πήγαμε καλά στον τελευταίο αγώνα. Δεν παίξαμε τόσο καλή μπάλα όμως αυτό δεν ήταν σπουδαίο, σπουδαίο ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά γιατί έπαιξε πολύ καλά. Ο ΟΦΗ έχει στο μυαλό του να κάνει καλά πράγματα και να πάμε μπροστά. Σαν προπονητής έζησα τον σπουδαιότερο αγώνα ως προπονητής. Γιατί αν χάναμε την κατηγορία, όλος ο κόσμος στην Χιλή θα έλεγε για εμάς ότι δεν πήγαμε καλά. Δουλεύουμε αρκετά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κύριο Μπούση και τους Γιάννη, Γιώργο Σαμαρά. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπαμε αμέσως ναι γιατί αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Γι αυτό ήρθαμε, η καρδιά μου ακόμα χτυπάει γιατί ήταν πολύ δύσκολο.

Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη και θα δούμε τι έχουμε μπροστά μας. Είμαστε πολύ καλά, θέλουμε να πάμε σπίτια μας, να δούμε τις οικογένειες μας και κανένας δεν θέλει να περάσει ξανά τα ίδια. Το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς. Ο Πλατανιάς είχε πολλά να χάσει και εμείς πολλά να κερδίσουμε και για αυτό είχαμε άγχος.

Τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Έχουμε μπροστά μας πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη Σαμαρά, πόσοι παίκτες θα φύγουν και πόσοι μπορούν να έρθουν. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.'' 

Ενώ ο Ίσις αναφέρθηκε στην πίστη που είχε η ομάδα του ΟΦΗ για την παραμονή. Ενώ ο Χάιμε Βέρα κατέληξε: ''Είχαμε και τύχη, μετράει πολύ στο ποδόσφαιρο. Δεν παίξαμε αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ο ΟΦΗ θα μείνει στην κατηγορία. To τελευταίο γκολ δεν το περίμενα, ευτυχώς ο Ναμπί έχει καλά πόδια και το έβαλε.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πριμ για την παραμονή και το ξέσπασμα Μπούση

Η εντυπωσιακή είσοδος του ΟΦΗ στο «καυτό» Γεντί Κουλέ

Το πέναλτι που έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ

Και ο Δημήτρης Μάνος στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ-Πλατανιάς 3-2

Δείτε τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ

«Τρελάθηκε» ο Γιακουμάκης

Νάστος: «Στο 2-2 ένιωσα ότι θα πεθάνω»

Αιχμές από Πλατανιά

Δείτε εδώ όλα τα ρεπορτάζ από το μπαράζ του Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.