Χωρίς «φτερά» πώς να πετάξει;

ΟΦΗ

Όσο οι Σεμέντο και Τσιλιανίδης δεν ανεβαίνουν ο ΟΦΗ θα έχει… θέμα μεσοεπιθετικά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ομίλου κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρα η ανασταλτική του λειτουργία. Υπέπεσε γενικά σε πολλά αβίαστα λάθη στα μετόπισθεν, τίποτα δε δούλεψε σωστά και ο αντίπαλος έβγαινε… όποτε ήθελε απέναντι από τον Σωτηρίου.

Αμυντικά η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και σίγουρα με την εικόνα της προβλημάτισε. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ούτε από τη μέση και μπροστά το σύνολο του Γιώργου Σίμου έβγαλε τις αρετές του.

Και αυτό είναι κάτι που φυσικά οφείλεται στη συνολική προσπάθεια, αλλά και στις... χαμηλές πτήσεις κάποιων κομβικών ποδοσφαιριστών των «ασπρόμαυρων».

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Λισάντρο Σεμέντο, που στο ΟΑΚΑ για άλλη μία φορά ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ-ΣΕΜΕΝΤΟ-ΟΦΗ.jpg#asset:155376


Το 2020 έχει μπει πολύ άσχημα για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Οι τραυματισμοί τον αποσυντόνισαν, ωστόσο οφείλει να γυρίσει το δυνατόν συντομότερο το… διακόπτη, αφού ο ηρακλειώτικος σύλλογος τον χρειάζεται.

Και απέναντι στην Ένωση ο 24χρονος εξτρέμ δεν ήταν ότι αδιαφόρησε, απλά δεν του… βγήκε ξανά τίποτα.

Φαίνεται να έχει χάσει τη «φρεσκάδα» του και λες και… ξέχασε να ολοκληρώνει μια προσωπική ενέργεια. Ο Γιώργος Σίμος τον στηρίζει προσδοκώντας την αγωνιστική «επιστροφή» του, καθώς έχει την ποιότητα ν’ αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Τακτικά ανταποκρίνεται, όμως έχει πάψει πια να είναι απειλητικός και αυτό σίγουρα στοιχίζει στον ΟΦΗ.

Το δυσάρεστο για τον Όμιλο είναι πως το τελευταίο διάστημα… έξω από τα νερά του βρίσκεται και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο πολυτιμότερος ίσως παίκτης του πρώτου γύρου για τους «ασπρόμαυρους» δεν κινείται στα γνωστά του στάνταρ.

Παίζει και εκείνος διαρκώς, δεν κρύβεται, όπως βεβαίως δεν το κάνει ούτε ο Σεμέντο, και πάντα θέλει να πάρει πρωτοβουλίες.

Δεν είναι, πάντως, αποτελεσματικός, στοιχείο που, επίσης, έχει «πληγώσει» τον ΟΦΗ. Ο «τελικός» της Κυριακής (01/03), έτσι, με την Λαμία είναι μια καλή ευκαιρία και για τους δύο να «ενεργοποιηθούν» και πάλι και να βρουν τους εαυτούς του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0

Τι θέλει ο ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα πλέι οφ

Ο Μπούσης «ντόπαρε» τους παίκτες: «Είμαι δίπλα σας!»

Πλέι οφ: Όλα τα σενάρια και τι ισχύει με τις ισοβαθμίες


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.