Το δίδυμο που ξεχωρίζει

ΟΦΗ

Βούρος και Σελίμοβιτς αφήνουν θετικές εντυπώσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο στον ΟΦΗ της νέας εποχής ήταν τα στόπερ.

Οι κεντρικοί αμυντικοί, τους οποίους είχε ανάγκη ο Όμιλος και που δεν έρχονταν ή έφθαναν με καθυστέρηση στο Ηράκλειο.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα- είναι αλήθεια- ότι έχει γίνει πολύς ντόρος, σε σημείο που είχε γίνει εμμονή για πολλούς φίλους του συλλόγου.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων», ωστόσο, αποφάσισε να κινηθεί με γρήγορα αντανακλαστικά στο καλοκαιρινό «παζάρι» και με το ξεκίνημα της καινούργιας περιόδου απέκτησε όχι ένα, αλλά δύο στόπερ.

Οι Πραξιτέλης Βούρος και Βαχίντ Σελίμοβιτς είναι… νέοι και ωραίοι στην ομάδα του Γιώργου Σίμου και το προφίλ τους ανταποκρίνεται πλήρως στη φιλοσοφία του ΟΦΗ.

Σε πολύ καλή ηλικία, με κίνητρο και ποιότητα. Αποτελούν δύο από τους πρωτοεμφανιζόμενους για τον Όμιλο και σίγουρα υπάρχει μία δόση αγωνίας στις τάξεις του κόσμου για το πως θα εμφανιστούν όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Τα αρχικά μηνύματα, πάντως, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Αν και δεν έχουν πραγματοποιηθεί πολλές προπονήσεις και ο δεύτερος ενσωματώθηκε στους «ασπρόμαυρους» μόλις την Τετάρτη (12/08), έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ήδη τα βλέμματα πάνω τους.

Έτσι κι αλλιώς διαθέτουν αρκετές εμπειρίες, έχουν μπει δυνατά και παρουσιάζουν θετικό «πρόσωπο» με το καλημέρα. Δείχνουν πολύ καλή «πάστα» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε υπερπολύτιμες μονάδες του ΟΦΗ.

Και σε μια τέτοια περίπτωση κερδισμένος θα είναι ο Όμιλος, αφού οι Βούρος και Σελίμοβιτς, «παρέα» με τον Γιαννούλη μπορούν, όπως φαίνεται, να συνθέσουν μια εξαιρετική τριάδα στα μετόπισθεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον αστερισμό του... Μεγιάδο

Κατευθείαν στα... βαθιά ο Σελίμοβιτς

Οι επόμενες μεταγραφές και... ο Νο1

Προπόνηση σε γκρουπ και εργομετρικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.