«Deja vu» 34 χρόνια μετά για τον ΟΦΗ σε Τούμπα και Λεωφόρο!

SMS

Ο ΟΦΗ μετά από 34 χρόνια δεν φεύγει χαμένος από Τούμπα και Λεωφόρο, μέσα στην ίδια σεζόν

Η κρητική ομάδα μπορούσε ακόμα και το διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ το Σάββατο το βράδυ, σε κάθε περίπτωση όμως ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, το 3 συνεχόμενο. Θυμίζουμε ότι πέρα από το εντυπωσιακό 4-0 στο Αγρίνιο, ο ΟΦΗ δεν είχε χάσει και στη Λεωφόρο (1-1), σε παιχνίδι που έπαιζε από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Αρκετοί που διαβάζετε αυτό το κείμενο ήσασταν... αγέννητοι την τελευταία φορά που ο ΟΦΗ - μέσα σε μια σεζόν - κατάφερε να φύγει αλώβητος από Τούμπα και Λεωφόρο, μέσα σε μια σεζόν. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαότερο, όπως λέει και το κλισέ, την τελευταία φορά που ο Όμιλος δεν έχασε στις δύο αυτές έδρες, είχε προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Συγκεκριμένα, ήταν η σεζόν 1988-1989. Στα τέλη Φεβρουαρίου ο ΟΦΗ έπαιξε στην Τούμπα και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα, όπως συνέβη το Σάββατο το βράδυ ενώ ενάμησι μήνα (02/04/1989) αργότερα, έπαιξε στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και δεν έχασε (1-1), με τον Μπατσινίλα να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε. Όπως αντιλαμβάνεστε, τα ίδια σκορ επαναλήφθηκαν και φέτος, έπειτα από 34 χρόνια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Νταμπράουσκας έφτιαξε μία ψυχωμένη ομάδα με καρύδια

VIDEO: Η αποθέωση του ΟΦΗ στην Τούμπα

Πωρωτική ομιλία Βούρου: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, ήρθαμε να νικήσουμε»

Η βαθμολογία της Super League

ΟΦΗ: Οι αλλαγές στην ομάδα δεν είναι αυτές που φαίνονται!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.