Ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα και θέλει γιατρειά!

10:00 | 09/11/2020

Με το πρόγραμμα-βουνό να απομακρύνεται και τις επιστροφές παικτών, τελειώνουν οι δικαιολογίες. Του Δημήτρη Καρυωτάκη

Δημήτρης Καρυωτάκης


Μια νίκες στις τελευταίες 18 αγωνιστικές, όσες δικαιολογίες κι αν χωρούν, δεν αφήνουν περιθώρια να μη δούμε κατάματα πως ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα και θέλει γιατρειά!

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά για τον ΟΦΗ είναι σκληροί κι αποτυπώνουν μια δύσκολη πραγματικότητα. Δεν είναι αυτό που πιθανώς βλέπει ο προπονητής και το staf της ομάδας, και πολλοί από μας δεν το βλέπουμε, αλλά από την άλλη με τους αριθμούς πορευτήκαμε, μ’ αυτούς βγήκαμε Ευρώπη και φουσκώναμε περήφανα, αυτούς τώρα βλέπουμε και δεν πιστεύουμε σ’ αυτό που βλέπουμε!

Θα πρέπει όμως να πάμε παρακάτω. Να σπάσουμε αυτό το ιδιότυπο lockdown με τη Συγκομιδή βαθμών, να γυρίσουμε την εικόνα, την ψυχολογία και το ποδοσφαιρικό πρόσωπο που παρουσιάζουμε και να κάνουμε μια επανεκκίνηση. Αναμφισβήτητα είμαστε η μόνη ίσως ομάδα που πληρώνουμε την απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα, καθώς φαίνεται να μην μπορεί να πάρει δύναμη και ισχύ από τα ντουβάρια του Γεντί Κουλέ, αλλά μάλλον έτσι θα πάει όλη η χρονιά.

Κανείς δεν μας είχε υποσχεθεί πως θα είχαμε μια χρονιά σαν την περσινή, αλλά πάλι δεν καταπίνεται κι εύκολα αυτός ο βαθμολογικός πίνακας από την ανάποδη κι ίσως μια νίκη να αλλάξει άρδην την καταβαραθρωμένη ψυχολογία και το ανεμορδαμένο πλάνο.

Ας μηδενίσουμε το κοντέρ με την ήττα από τον Ολυμπιακό κι ας αφήσουμε την ομάδα να αναστοχαστεί, να ψηλαφίσει τις πληγές της, να αναζητήσει μιαν επανεκκίνηση. Σιγά σιγά επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες ( με πρώτο και καλύτερο τον ηγέτη αυτής της ομάδας τον Κοσμά Τσιλιανίδη- απουσία που έδειξε αναντικατάστατη ) και ας σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια της να σηκωθεί στα πόδια της.

Το δύσκολο πρόγραμμα φεύγει και πιθανότατα με την επιστροφή, φεύγουν και τα προβλήματα. Εκεί, στη νέα αρχή που περνά από το Πανθεσσαλικό, ας απλώσουμε τις ελπίδες μας. Γιατί με το πρόγραμμα - βουνό να απομακρύνεται, τις επιστροφές παικτών και τη διακοπή - βάλσαμο... τελειώνουν και οι δικαιολογίες!

Διότι εντάξει το κατανοήσαμε πως δεν είναι περσινή χρονιά... φοβόμαστε μόνο μην γίνει προπέρσινη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2: Ούτε τώρα ο ΟΦΗ

Τα στιγμιότυπα από το ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Ο Σίμος για τα λάθη, τις απουσίες και τον ΟΦΗ που έρχεται

H βαθμολογία της Super League

Μανόλης Γρηγοράκης: Χρόνος υπάρχει, η υπομονή εξαντλείται

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.