Δεν έχουν όρεξη ούτε για προπόνηση!

SMS
09:26 | 26/05/2020

Η κατάσταση στις ομάδες της Superleague 2, έχει φέρει στα πρόθυρα... απαξίωσης τους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας

Mια λίγκα που δημιουργηθεί σαν προθάλαμο της Superleague, με ιστορικές ομάδες, όμως πολύ σύντομα απαξιώθηκε.

Τηλεοπτικά - γιοκ, προϊόν χαμηλής ποιότητας, άδειες εξέδρες, παίκτες σε απόγνωση και διοικήσεις εγκλωβισμένες. Αυτή είναι η κατάσταση στη Λίγκα από την ημέρα της ίδρυσης της, μέχρι σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ήρθε και η πανδημία και... έδεσε. Μια κατηγορία που πραγματικά βρίσκεται στον ''αέρα''. Οι τηλεδιασκέψεις των ομάδων μπορεί να αποφάσισε επανέναρξη, όμως ούτε τα στάδια - γήπεδα είναι υγειονομικά σε θέση να δεχτούν τις ομάδες, ούτε υπάρχουν πόροι για τα απαραίτητα τεστ. Παρεμπιπτόντως, σήμερα, έχουν σύσκεψη υγειονομικής επιτροπής.

12 ομάδες στο περίμενε, εκατοντάδες παίκτες στα πρόθυρα κρίσης. Απλήρωτοι για πολλούς μήνες η μεγάλη πλειοψηφία αυτών, δεν γνωρίζουν αν θα επιστρέψουν στη δράση ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις σε γκρουπ, άλλες όχι, με τους παίκτες να μην βρίσκονται και στην καλύτερη ψυχολογική και σωματική κατάσταση να επιστρέψουν.

Αν ρίξουμε μια ματιά τι γίνεται στις ομάδες της Κρήτης, όσον αφορά την κατηγορία: Στα Χανιά, οι προπονήσεις γίνονται σε γκρουπ, από τη στιγμή που δεν έχει ανάψει το "πράσινο φως" η κυβέρνηση, ο Πλατανιάς εμφανίζεται αρνητικός στο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ενώ στον Εργοτέλη δεν τους έλειπαν όλα τα άλλα έχουν και το διαδικτυακό ''ξεκατίνιασμα'' μεταξύ πρώην και νυν προέδρων, με μπαράζ ανακοινώσεων από διοικητικούς ηγέτες μέχρι οργανωμένων οπαδών. Πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται στους ''κιτρινόμαυρους'', οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, αρκετοί δεν έχουν όρεξη ούτε γι αυτό, και η διοίκηση - όπως όλες στην κατηγορία - δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Όλα τα παραπάνω, υπό μιας έντονης φημολογίας για αναδιάρθρωση. Ακόμα μια. Αθάνατο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ρόλο... διαιτητή ο Στειακάκης: «Είναι ο σωστός χρόνος για αποφάσεις»

«Χυδαία συμπεριφορά από Σάμι, δεν μου πουλάει τον Εργοτέλη!»

«Θέλω να αγοράσω τον Εργοτέλη»

Επίσημη απάντηση: Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Σάμι

Το SMS της διαμάχης: «Ελπίζω να ξεπεράσεις ότι έχασες την ομάδα από μένα...»

Super League 2: Σύσκεψη υγειονομικής επιτροπής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.