Δεν πας πουθενά με δύο νίκες στο γήπεδο σου

22:00 | 22/01/2022

​Τα όμορφα όνειρα (εξάδας) όμορφα καίγονται. Ο Δημήτρης Καρυωτάκης σχολιάζει την ήττα του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ο ΟΦΗ που δίδαξε ποδόσφαιρο σε ΟΑΚΑ και Ριζούπολη, πέταξε στα σκουπίδια όχι μόνον αυτά τα σπουδαία διπλά, αλλά και τις ελπίδες του για τα πολυπόθητα πλέι οφ με τον ένα πόντο σε δυο εντός έδρας ματς που θα έπρεπε να πάρει 6!

Και για να 'μαστε ακριβείς, δεν πας πουθενά όσο σπουδαία κι αν παίζεις εκτός έδρας, αν έχεις κάνει όλες κι όλες δυο νίκες στο γήπεδο σου! Όπως επίσης για να μαστε δίκαιοι, δεν πας πουθενά χωρίς τερματοφύλακα και σέντερ φορ, όσα τρικ κι αν βγάζει από το καπέλο του ο προπονητής σου, κάποια στιγμή τελειώνουν κι αυτά, κουράζεται το ακροατήριο και χαλιέται από το θέαμα που βλέπει.

Όση υπερπροσπάθεια κι αν έκαναν οι παίκτες (κυρίως μετά το 2-3), όσο κι αν το χαμένο πέναλτι ήταν σε σημείο που θα μπορούσες αν έμπαινε να γυρίσεις το παιχνίδι, το αποτέλεσμα πικρό μεν… δίκαιο δε!

Λάθη παιδαριώδη σε έριξαν δυο φορές στο καναβάτσο, με την απροσεξία του Μαρινάκη και την εγκληματική απραξία του Βάτερμαν (τώρα φαίνεται η απουσία Επασί και πόσο πραγματικά βοήθησε όσο ήταν στην ομάδα) ε, δεν είναι εύκολο να σηκωθείς. Κι όταν τα καταφέρνεις ηρωικά έρχεται η άτυχη στιγμή με το χαμένο πέναλτι.

Δυστυχώς ο νόμος του Μέρφυ που θέλει τα πράγματα να πηγαίνουν ακόμα χειρότερα, όταν δεν πάνε από την αρχή καλά, επιβεβαιώθηκε κι η ομάδα πληρώνει το γεγονός πως η πάλε πότε πανίσχυρη έδρα της, είναι φέτος το αδύναμο σημείο της! Μα κι η αφλογιστία της: πόσο μπορεί να μην παίρνεις γκολ από τους επιθετικούς σου; Πόσες φορές οι Νέιρα του κέντρου θα σε ξελασπώνουνε; Ή δείτε το αλλιώς: αυτοί αλλαγή με το Βέργο που δίδαξε πως κινείται ο επιθετικός στην κόντρα του 2-4 κι εσύ… φαν Ντάινεν!

Στην ποδοσφαιρική ζωή, όπως και στην αριθμητική το 0+0 κάνει πάντα 0, ας πρόσεχαν το καλοκαίρι με τις επιλογές των επιθετικών που έκαναν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι εμείς χωρίς γκολτζήδες δεν μπορούμε να πάμε παραπάνω… και πάλι καλά!

Και μια κουβέντα για τον Παναιτωλικό, που ναι μεν γεννούν και τα κοκόρια του, αλλά δείτε τι έκανε μέσα σε 7 μέρες: πέτυχε τις δυο πιο εντυπωσιακές νίκες της ιστορίας του και διπλό για πρώτη φορά στο Ηράκλειο! Ούτε κουρασμένος ήταν ούτε το μυαλό του το είχε στη ρεβάνς του κυπέλλου. Εν αντιθέσει με μας που μπήκαμε και ήμασταν αλλού γι’ αλλού… και το πληρώσαμε!

Τώρα θα αναζητήσει αλλού τους βαθμούς για να μη χαθεί ο στόχος των πλέι οφ και το ωραίο παραμύθι (μας) έχει κακό δράκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακή ήττα για τον ΟΦΗ που αυτοκτόνησε!

OΦΗ - Παναιτωλικός: Τα highlights του αγώνα

Το χαμένο πέναλτι του Νέιρα - Δεύτερο σερί μετά τη Ριζούπολη

Νιόπλιας: «Αν έμπαινε το πέναλτι, είχαμε χρόνο ακόμα και να νικήσουμε»

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κι όμως με αυτά τα στατιστικά... ο ΟΦΗ έχασε!

Η βαθμολογία μετά την ήττα του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.