Εβδομάδα Ευρώπης και... εξελίξεων στον ΟΦΗ

13:14 | 14/09/2020

Στο προσκήνιο τα μεταγραφικά - Επιθετικός, αριστερό μπακ, η απόφαση για… αντί-Βαζ και ο Σεμέντο.

Η εβδομάδα που ξεκινάει ίσως επιφυλάσσει σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ομίλου. Οι κινήσεις φυσικά και δεν έχουν ολοκληρωθεί και το ρόστερ έχει ακόμη κενά.

Το τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων», σε συνεργασία με τη διοίκηση, «δουλεύουν» ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες, μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε προτεραιότητα είναι ο επιθετικός και το αριστερό μπακ. Οι στόχοι όχι μόνο έχουν εντοπιστεί, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει σε τελικό στάδιο.

Το κλίμα που υπάρχει είναι θετικό και εκφράζεται η πεποίθηση ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι υποθέσεις θα έχουν κλείσει.

Από’ κει και πέρα, η αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό είχε άσχημες ειδήσεις για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, καθώς o Βαζ υπέστη ρήξη χιαστών και μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να προκύψει ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση. Πριν τον τραυματισμό του Πορτογάλου, ο ΟΦΗ δεν «καιγόταν» για εξτρέμ.

Αποκτήθηκαν οι Σαρδινέρο και Σολίς, ενώ σύντομα επιστρέφει στη δράση ο Φερέιρα και μέσα στη σεζόν επανέρχεται και ο Τσιλιανίδης.

Τα δεδομένα, ωστόσο, έχουν αλλάξει πλέον και ο Γιώργος Σίμος με τους συνεργάτες του θ’ αποφασίσουν αν κάνουν κίνηση για παίκτη ή όχι.

Και εδώ μπαίνει στο «κάδρο» και ο Σεμέντο… Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος είχε αφήσει την περίπτωση του 26χρονου μεσοεπιθετικού στην άκρη. Ή για την ακρίβεια την παρακολουθεί διακριτικά, χωρίς βιασύνη.

Ο «Λύσανδρος» γύρισε στη Φορτούνα Σιτάρντ και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Τβέντε.

Το «φλερτ» με την ομάδα της Super League 1 δεν προχώρησε και ουσιαστικά από τα… μέρη μας έμεινε πια ο ΟΦΗ να… παίζει μόνος.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θέλει-είναι αλήθεια-υπομονή και είναι πιθανό ν’ αργήσει να ξεκαθαρίσει. Η μεταγραφική περίοδος, άλλωστε, λήγει αρχές Οκτωβρίου, οπότε υπάρχει χρόνος ακόμη.

Ένα «σενάριο», εξάλλου, που φημολογείται, είναι να τον αποδεσμεύσουν οι Ολλανδοί, κάτι που αν συμβεί, θα επιτρέψει στον Όμιλο να τον διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για πολλούς λόγους θα είναι άλλος ΟΦΗ την Πέμπτη

Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Σχόλιο: Αυτός δεν ήταν ΟΦΗ

Η πρεμιέρα του ΟΦΗ: Όσα δεν είδατε

Κι όταν λείπει ο Χουάν με τον Μιγκέλ;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.