Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ για κορωνοϊό

12:25 | 08/05/2020

Από το πρωί της Παρασκευής άρχισαν τα τεστ στον ΟΦΗ ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις

Νωρίς-νωρίς οι παίκτες και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό ώστε τη Δευτέρα να επιστρέψουν, στα προβλεπόμενα γκρουπ, στις προπονήσεις στο ΒΑΚ. Συνολικά το πέρασαν 44 άτομα, όσοι δηλαδή θα επιτρέπεται να βρίσκονται στο ΒΑΚ καθημερινά για τις προπονήσεις.

Θυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις σε τέσσερα γκρουπ. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις για όλο το ρόστερ της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα.

Οι προπονήσεις του ΟΦΗ, αλλά και των άλλων ομάδων είναι γνωστό ότι θα γίνονται πάντοτε σε ανοιχτά γήπεδα, με ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα, βασισμένα και στα διεθνή δεδομένα.

Και επειδή η αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους είναι μεγάλη, από το Σάββατο στον ΟΦΗ θα μυρίσει «άρωμα» καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι παίκτες του Σίμου θα περάσουν από εργομετρικά, ενώ θα κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις.

Στον Όμιλο περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα από τα τεστ για τον ιό για να αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση για να πατήσουν ξανά χορτάρι στο ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προετοιμασία στο ΒΑΚ

Το ΒΑΚ στην εποχή του κορωνοϊού: Απολύμανση και εντατικός καθαρισμός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.