Έναν δεύτερο Βούρο για την άμυνα

ΟΦΗ

Μεταξύ των μεταγραφών που στοχεύει ο ΟΦΗ, η προσθήκη ακόμη ενός αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά κρίνεται απαραίτητη.

Το ότι ο ΟΦΗ ουσιαστικά έχει ολοκληρώσει τη σεζόν (μιας και τα πλέι άουτ δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον), του δίνει τη δυνατότητα να "τρέξει" τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν έχοντας άπλετο χρόνο -σε σχέση με πέρυσι που περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή για να δει σε ποια κατηγορία θα παίζει.

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί σε δύο μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι, όπως έγινε και τον Γενάρη. Το ένα είναι η ενίσχυση, το άλλο είναι οι αποχωρήσεις (σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα συμβόλαια που λήγουν). Στο πρώτο κομμάτι, αυτό των μεταγραφών, το βάρος κατά κύριο λόγο θα πέσει στην άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι για τις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν εξελίξεις. Ωστόσο, εν αρχήν ην η οπισθοφυλακή και στον ΟΦΗ θέλουν να ισχυροποιήσουν την αμυντική τους γραμμή, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται προσθήκες από το πάνω ράφι.

Για τα στόπερ ο ΟΦΗ θέλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έναν δεύτερο Βούρο τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα τι θα γίνει με την περίπτωση του Γιαννούλη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, το ιδανικό για την Κρητική ομάδα και δη για τον Νίκο Νιόπλια είναι να έχει δύο ισάξια δίδυμα κεντρικών αμυντικών, τέσσερις δυνατούς στόπερ που θα φέρουν την ισορροπία στην άμυνα.

Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής και ένας ακόμη στόπερ που θα γίνει κι αυτός ηγέτης στην άμυνα και με τις εμπειρίες του θα βοηθήσει, μαζί με τον Βούρο, τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα θα ανεβάσει επίπεδο την οπισθοφυλακή.

Δεδομένα ο ΟΦΗ θα πάει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού (και όχι μόνο), αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως οι επικεφαλής θέλουν ποδοσφαιριστή που θα είναι έτοιμος και με καλές παραστάσεις για να έρθει να «κουμπώσει» με την ομάδα του Νιόπλια, για το βήμα παραπέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Capitano.gr βαθμολογεί τους παίκτες του ΟΦΗ

Η χρονιά -αριστούργημα- του Πραξιτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.