Ένα φορ που θα κάνει τη διαφορά θέλει ο ΟΦΗ και θα λυθούν όλα

Απόψεις

Ο ΟΦΗ στρώνει, ανεβαίνει, αλλά του λείπει αυτό που θα κάνει τη διαφορά: ένας φορ κλάσης.

Ο ΟΦΗ μέτρησε 21 σουτ στο ματς με τον Ατρόμητο. Καθαρές φάσεις λίγες είχε. Η ποσότητα λέμε πως μετράει, αλλά εδώ έχει να κάνει με την ποιότητα και ο ΟΦΗ δεν πήρε πολλά από δαύτη.

Στρώνει σαν ομάδα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με τον Ατρόμητο, τον έκλεισε στα καρέ του, του έβαλε δύσκολα, η κατοχή έφτασε στο 74%, αλλά... τίποτα. Τι έκανε ο ΟΦΗ για να μετουσιώσει σε ευκαιρίες την κατοχή του; Σχεδόν τίποτα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ήταν το δοκάρι του Ντίκο στο δεύτερο ημίχρονο.

Από αυτή την άποψη, λοιπόν, ο ΟΦΗ έπαιξε καλά, «πάτησε» τον Ατρόμητο σε αριθμούς, αλλά του έλειψε η ποιότητα στην επίθεση για να πάρει έστω τον βαθμό. Ούτε ο Ντίκο ούτε ο Μπιφουμά ούτε ο Γκερέρο ούτε ο Ντουρμισάι του έδωσαν κάτι.

Τι πρέπει να κάνει για να λύσει το πρόβλημα; Να αποκτήσει έναν επιθετικό κλάσης. Έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι στο κουτί και θα αποτελεί πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Έναν ποδοσφαιριστή που θα δίνει λύσεις στην Κρητική ομάδα και θα βάλει τα γκολ που έχουν λείψει από την αρχή της χρονιάς.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ο ΟΦΗ δεν είχε φορ το βράδυ της Πέμπτης και δεν ήξερε τι να την κάνει την κατοχή που είχε. Σέντρες στο πουθενά, Μπιφουμά και Ντίκο «λίγοι» για να απειλήσουν και ένας ΟΦΗ που δεν βρήκε το γκολ για να φέρει τούμπα το παιχνίδι.

Βγάλτε από την εξίσωση τη τύχη του Ατρόμητου και το γκολ που έβαλε σε 1.5 φάση στο παιχνίδι. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ έχασε ένα δικό του παιχνίδι. Και για να μη χάσει κι άλλα δικά του στο μέλλον -είναι εμφανέστατη η αγωνιστική βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού και δημιουργίας- θα είναι κρίμα να μην αποκτηθεί -και σύντομα- ένας φορ που θα κάνει τη διαφορά. Όχι σαν αυτούς που έχει, αλλά κάτι καλύτερο.

ΥΓ: Και εξτρέμ θέλει, «φωνάζει» η έλλειψη λύσεων στα «φτερά», αλλά αν κάτι πρέπει να μπει σε (χρονική) προτεραιότητα ενόψει Γενάρη είναι ο φορ. Να χτίσει από το «κουτί» πρώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-1

Σκασμένος ο Νταμπράουσκας: «Δεν έχω ξαναπαίξει τέτοιο ματς»

Η βαθμολογία της Super League

Ένα σουτ, ένα γκολ και πάλι στο…βοήθα Παναγιά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.