​Επιτέλους... ένας κακός ΟΦΗ!

08:10 | 09/12/2019

​Μας είχε κακοσυνηθίσει, αλήθεια είναι, ο φετινός ΟΦΗ, ακόμα κι όταν δεν έπαιρνε αποτελέσματα, να βγάζει στο γήπεδο, την υγεία, το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, την αίσθηση πως κάτι καλό θα συμβεί, ακόμα κι όταν δεν έρχονταν, τα... βαθμουλάκια, όπως έγινε με τον Ατρόμητο.​

Του Δημήτρη Καρυωτάκη

Κάναμε φάσεις, κυνηγούσαμε τις προσπάθειες, δεν αφήναμε περιθώρια για το ποιος ήταν το αφεντικό του αγώνα, δείγμα του φετινού παιγνιδιού με σφραγίδα και προσωπικότητα. Και νομίσαμε μεμιάς πως αφήσαμε παθογένειες, μιζέριες και αρρωστημένη αγωνιστική νοοτροπία, που μας οδήγησε στον περσινό αγχωτικό δεύτερο γύρο και στην γκραν γκινιόλ παραμονή. Έλα μου όμως που ξαφνικά ψηλώσαμε, μάλλον πάνω από το φετινό μπόι μας! Διότι να... τα επικά δημοσιεύματα για το φετινό project, να οι μανατζαραίοι που φαίνεται πως έχουν καρφωμένα πάνω τους τα φώτα του ενδιαφέροντος, να ποιοι λοξοκοιτάζουν για μεταγραφή από τα Χριστούγεννα κιόλας, να κι οι παίκτες μας που αδικούνται (άραγε με πια διάρκεια;) που δεν καλούνται στην Εθνική, για να « κάψει φλάντζα» ο ακόμα εύθραυστος οργανισμός της ομάδας.

Μια ομάδα (του δεύτερου ημιχρόνου) που δεν ήξερε τι ακριβώς γύρευε στο γήπεδο. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Με παίκτες κρυμμένους ( Σεμέντο, Τσιλιανίδης και Νέιρα,ωσεί παρόντες), με το τρικ να παίζει χωρίς στόπερ, να βγάζει μια αδυναμία που δεν μπορεί πλέον να κρύψει, και να περιμένει απλά το μοιραίο πότε θα έλθει!

Ένας ΟΦΗ, όπως πέρσι δηλαδή, που μας στραμπούλιζε τα μάτια και μας έκανε να θέλουμε να κλείσουμε την τηλεόραση. Ένας ΟΦΗ που θέλαμε να ξεχάσουμε, αλλά που ήλθε εμφαντικά, παραμονές γιορτών, σαν τους καλικάντζαρους, να μας υπενθυμίσει πως τα φαντάσματα εξακολουθούν να μας στοιχειώνουν.

Αυτή η εμφάνιση, αλλά και το αποτέλεσμα (δεν πήραμε ούτε σπόρια από τις τρεις επισκέψεις μας σε Βόλο, Λάρισα και Λαμία, ομάδες ιδίου βεληνεκούς) πριν μας θαμπώσει η σκιά μας... τυχαίο δείχνει πως η κανονικότητα που πολλοί επικαλούνται, έχει ακόμα πολύ ανηφόρα! Ας γίνουμε πιο σεμνοί, ας δουλέψουμε λίγο παραπάνω κι μην μας ξεγελά, που μας ανέστησε η «πεθαμένη» ΑΕΚ, για να πιστέψουμε πως αίφνης, επιστρέψαμε στις πρώιμες εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Για αυτό και το επιτέλους στον τίτλο: Ο χθεσινός κακός ΟΦΗ... επιτέλους ας μας προσγειώσει σε μια πραγματικότητα, που όσο κι αν θέλουμε να την ξορκίσουμε, θα έρχεται από την πίσω πόρτα, για να μας λέει πως η φετινή χρονιά δεν είναι σαιζόν απογείωσης μα μιας ημιεπιστροφής, με τα πάνω και τα κάτω της, με τα ζήτω και τα... αναθέματα της! Και μην ξεχνάτε: ταμείο στο τέλος θα γίνει κι όχι στα μισά της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαμία-ΟΦΗ 2-1

Από Δευτέρα τα νέα για Ναμπί

Ο Σίμος υπερασπίστηκε τους παίκτες του

H άποψη του Σταύρου Καραϊνδρου: Δεν είναι η ήττα, είναι η ξενέρα

Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.