Ερχεται και η επόμενη μεταγραφή

19:25 | 29/12/2018

Σε μεταγραφικό «οργασμό» ο ΟΦΗ που ετοιμάζεται να ανακοινώσει την τέταρτη μεταγραφή του, πιθανότατα του αμυντικού.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει, πάντα κάτω από άκρα μυστικότητα, τις μεταγραφικές του κινήσεις, έχοντας ήδη σε χρόνο-ρεκόρ ανακοινώσει τους τρεις ποδοσφαιριστές. Κι αν για τον Κώστα Γιαννούλη τα πράγματα ήταν λίγο-πολύ γνωστά, για τους Μπράουν και Πέρσον ουδείς γνώριζε τα ονόματά τους μέχρι και ελάχιστη ώρα προτού ανακοινωθούν.

Στο ίδιο... μοτίβο συνεχίζει ο ΟΦΗ και για την επόμενη μεταγραφή, για την οποία πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ψηλό παίκτη, ο οποίος πιθανότατα αφορά την άμυνα.

Εδώ, βέβαια, έρχεται να φουντώσει η συζήτηση σχετικά με τους δανεικούς, αφού αν αποκτηθεί στόπερ τότε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ απ' όπου αποκτήθηκε.

Είναι γνωστό, εξάλλου, πως ο ΟΦΗ θέλει να ξεμπερδεύει σιγά-σιγά με τους δανεικούς και θέλει να σταματήσει αυτή την τακτική. Στόχος του είναι να φτιάξει ομάδα με δικούς του ποδοσφαιριστές που θα βασίζεται σε αυτούς τα επόμενα χρόνια.

Το σίγουρο είναι πως η κρητική ομάδα βρίσκεται σε μεταγραφικό «οργασμό». Σε διάστημα μίας εβδομάδας έκλεισε και ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαιριστές: Μπράουν, Γιαννούλη και Πέρσον κατά σειρά. Μένει να δούμε πότε ακολουθεί ο επόμενος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.