Φαντάζει δυνατός στα χαφ, είναι όμως;

Απόψεις

Η παραμονή Ναμπί και ντε Γκουζμάν διατηρεί τον ΟΦΗ σε υψηλό επίπεδο, αλλά...

Ναμπί και ντε Γκουζμάν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, ο ΟΦΗ δεν μετράει απώλειες στη μεσαία γραμμή και φαινομενικά είναι ισχυρός στα κεντρικά χαφ αν αναλογιστούμε ότι εκτός των δύο υπάρχουν οι Μεγιάδο, Νέιρα και Τσιλιανίδης.

Θα ήταν όλα ονειρικά αν δεν υπήρχαν κάποια... αν. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι δύο αυτά που φέρνουν και τα εύλογα ερωτηματικά: Ναμπί και Τσιλιανίδης (o oποίος μπορεί να παίξει και κεντρικό χαφ και σίγουρα είναι η ραχοκοκαλιά του ΟΦΗ).

Ο πρώτος ακόμα δεν είναι έτοιμος από τον σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος παραμένει άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν και ο ΟΦΗ έχασε πολλά από τις απουσίες του. Ειδικά στην περίπτωση Τσιλιανίδη η ατυχία ήταν τεράστια, αφού η μακρά απουσία του στοίχισε στον Όμιλο και δικαιολογημένα στοίχισε ψυχολογικά και στον ίδιο.

Αριθμητικά και ποιοτικά ο ΟΦΗ είναι δυνατός στα κεντρικά χαφ, αλλά η νέα χρονιά θέλει όλα τα «όπλα» στο «οπλοστάσιο» χωρίς ερωτηματικά. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει την πολυτέλεια... να περιμένει όπερ σημαίνει ότι μοιάζει επιτακτική η ανάγκη η κρητική ομάδα να ενισχυθεί και στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Μπορεί να φαίνεται υπερβολή -ειδικά όταν οι θέσεις των εξτρέμ είναι «γυμνές» και «φωνάζουν» για ενίσχυση (κι εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Τσιλιανίδης)- αλλά ο ΟΦΗ της νέας χρονιάς, με την σημαντική υποσημείωση ότι προέρχεται από μία άκρως προβληματική σεζόν, θέλει λύσεις. Έτοιμες, δυνατές και ουσιαστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επίθεση δεν χωράει λάθος επιλογές

Ντε Γκουζμάν: Να γίνει ο ηγέτης του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.