Φελίπε Φερέιρα: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ

SMS
08:15 | 24/03/2019

Οι εμφανίσεις του Φερέιρα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και ήδη πολλοί ρωτούν για το next big thing του ΟΦΗ.

Ο Φελίπε Φερέιρα ήρθε... απαρατήρητος. Η άφιξή του στο Ηράκλειο συνέπεσε με αυτή των Βέρα-Ισις με αποτέλεσμα ο 20χρονος Βραζιλιάνος να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Το γεγονός ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ τον έφερε μαζί του πέρασε στα... ψιλά από τα Μέσα, αφού οι περισσότεροι πίστευαν πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ταλέντο για το μέλλον.

Κι όμως, από την πρώτη του προπόνηση έως την πρώτη του συμμετοχή που δεν άργησε, ο πιτσιρικάς ξεχώρισε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ταχύτατος, μπαλαδόρος, με αντίληψη του χώρου και ξεπέταγμα που λίγοι ποδοσφαιριστές στη Super League διαθέτουν.

Το... διαμάντι από τη Βραζιλία, με υψηλό επίπεδο τεχνικής, ολοένα γίνεται καλύτερος όσο περνούν τα παιχνίδια και ολοένα μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή του. Εχει κερδίσει φανέλα βασικού, έχει κερδίσει την εκτίμηση του Βέρα και φυσικά έχει κερδίσει τον κόσμο του ΟΦΗ.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει... κερδίσει και κάποιες ομάδες της Super League που έχουν εντυπωσιαστεί με τη γενικότερη εικόνα του. Την... αρχή την είχε κάνει η ΑΕΚ που ρώτησε γι' αυτόν όταν οι άνθρωποί της τον είδαν στο ματς του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια και όσο περνούσαν οι αγώνες και ο Φερέιρα ήταν εκ των διακριθέντων, προστέθηκαν κι άλλες ομάδες που τον έβαλαν στο στόχαστρό τους. Τον παρακολουθούν, τον έχουν στα υπόψιν και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους.

Οσον αφορά στον ΟΦΗ, ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Δεν πρόκειται να τον αφήσει. Πέρασαν οι εποχές που ο ΟΦΗ έχανε καλούς παίκτες μέσα από τα χέρια του. Τον έχει πάρει δανεικό, αλλά έχει την οψιόν αν θέλει να τον κάνει δικό του ή να επεκτείνει τον δανεισμό του.

Το σίγουρο είναι πως στην κρητική ομάδα ξέρουν καλά πως έχουν ένα ποδοσφαιρικό «διαμάντι». Εχουν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να ξεσηκώσει την εξέδρα και να γράψει τη δική του ιστορία στο Γεντί Κουλέ. Και δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία χαμένη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Σάσι η… οικογενειακή νίκη

Ο απαραίτητος Κώστας Γιαννούλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.