Φιλανθρωπικό «ξεμούδιασμα» στη Νεάπολη

17:43 | 15/05/2018

Την ευκαιρία να συνδυάσει το τερπνό με το ωφέλιμο θα έχει ο ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (19/5), καθώς θα δώσει στη Νεάπολη φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντίπαλο την τοπική ΑΕΝ.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο στάδιο «Μελιδονιώτης», για τη στήριξη 22χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και δίνει με την οικογένεια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του. Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της ΑΕ Νεάπολης και η αναμέτρηση θα γίνει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (19/5).

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πάντα ευαίσθητη σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση από την ομάδα της Νεάπολης και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20) θα αγωνιστεί για αυτόν τον καλό σκοπό, ενώ θα στηρίξει και οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία» αναφέρει για το γεγονός η ανακοίνωση της διοίκησης και συνεχίζει:

«Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες!».

«Καθαρίζει» από κάρτες ο Παπαστεριανός

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι παίκτες του Ομίλου απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα στις 5μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Μανόλης Παπαστεριανός συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, στα παιχνίδια με Βέροια και Αχαρναϊκό, τα οποία ο ΟΦΗ, κερδίζει άνευ αγώνα. 

Επίσημη αγωνιστική υποχρέωση θα έχει ξανά ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι με τη Σπάρτη στις 27 Μαΐου, τελευταίο για την εφετινή αγωνιστική χρονιά, το οποίο θα έχει και χαρακτήρα φιέστας για την άνοδο και την διαγραφόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.