Φιλικό ξεμούδιασμα, απόψε, για την Εθνική

11:48 | 08/08/2019

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε το Ιράν κεκλεισμένων των θυρών στα Δύο Αοράκια, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (8/8, 21:00) - εισιτήρια και στο γήπεδο από σήμερα - εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

To πρώτο ξεμούδιασμα θα γίνει σήμερα για τους διεθνείς απέναντι στο Ιράν, στο ανεπίσημο φιλικό που θα διεξαχθεί στις 21.00. Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στα Δύο Αοράκια ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9), αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη η πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα γίνει το φιλικό.

Έτσι, με φόντο τα δύο επίσημα φιλικά της Παρασκευής και της Κυριακής, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία απόψε να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και παίκτες στο - κεκλεισμένων των θυρών - φιλικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα παίξει στο φιλικό της Πέμπτης, αυτό είναι το μοναδικό πρόβημα για τον έμπειρο κόουτς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς, δεν προπονήθηκε χθες (Τετάρτη) και θα προφυλαχθεί από το αποψινό φιλικό για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Κρήτης να τον δουν από κοντά στα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα του τουρνουά 

9/8 ---->   21.00 Ελλάδα-Ουγγαρία

10/8 ----> 21.00 Ουγγαρία-Ιράν (Δωρεάν είσοδος)

11/8-----> 19.30 Ελλάδα-Ιράν

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ

Όσον αφορά το θέμα των εισιτηρίων. Όπως γράψαμε και χθες, αυτά ''φεύγουν'' με γρήγορους ρυθμούς, έχουν απομείνει ελάχιστα τα οποία διατίθενται και στα Αοράκια (11:00 έως και τις 19:00) και στο ταξιδιωτικό γραφείο  Ferias Travel (Εθνικής Αντιστάσεως 176, Ηράκλειο Κρήτης, 10:00-17:00 καθημερινά και 9:00-14:00 Σάββατο).  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κλικ» από την προπόνηση της Εθνικής στα Δύο Αοράκια

Τρέλα για Αντετοκούνμπο και Εθνική - «εξαφανίζονται» τα εισιτήρια!

Η Εθνική δεν ήρθε στην Κρήτη για διακοπές

Οι Μπακς στα Δύο Αοράκια

Ο Ζομπανάκης και το τετ α τετ με Σκουρτόπουλο και Καλάθη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.