Φτου κι από την αρχή για εξτρέμ στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η επικείμενη αποχώρηση του Ζερκάν δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη απόκτησης ενός εξτρέμ.

Θεωρητικά με την απόκτηση του Ζερκάν και έπειτα του Μπιφουμά, ο ΟΦΗ είχε κλείσει με το θέμα των εξτρέμ. Ωστόσο από τη στιγμή που υπήρχε θέμα με τον Γαλλοαλγερινό της Μπορντό, ο ΟΦΗ είχε ανοιχτά τα "ραντάρ" για ακόμη έναν εξτρέμ παρά το γεγονός πως δεν ήταν σίγουρο ότι ο Ζερκάν θα αποχωρήσει, αφού ο Νιόπλιας ήθελε να του δώσει ευκαιρίες (θα έπαιζε αύριο Παρασκευή στο φιλικό με τον Γιούχτα).

Πλέον, με τον Ζερκάν εκτός πλάνων (ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με την Μπορντό για τον τερματισμό του δανεισμού), δημιουργείται η (επιτακτική) ανάγκη να αποκτηθεί εξτρέμ. Οι λύσεις για τον Νιόπλια για τα "φτερά" δεν είναι πολλές, Ντίκο και Μπιφουμά οι σίγουροι, ο Τσιλιανίδης που αργεί ακόμα η επιστροφή του, ο Μπουζούκης που κατ' ανάγκη χρησιμοποιείται ως εξτρέμ αφού δεν είναι η φυσική του θέση, ο Καμάου, ο οποίος όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νιόπλια και ο Ντουρμισάι που μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να αγωνιστεί εκεί.

Αν βγάλουμε λοιπόν τις αλχημείες, ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή έχει μόνο Ντίκο και Μπιφουμά διαθέσιμους, όπερ σημαίνει πως μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών για τους ελεύθερους (30 Σεπτεμβρίου) θα αναζητήσει μία λύση για τα άκρα. Οπως έχουμε γράψει έχουν εντοπιστεί στόχοι και πλέον μετά τις εξελίξεις με τον Ζερκάν ο ΟΦΗ πρέπει να "τρέξει" τις διαδικασίες και να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη με Ζερκάν δεν ήταν και τόσο απρόσμενη και στον ΟΦΗ είχαν κάνει μία προεργασία. Αν και δεν ήταν σίγουρο πως θα κινηθούν για μεταγραφή ελεύθερου, μόνο αν παρουσιαζόταν κάτι καλό, τώρα πια τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και έχουμε 8 μέρες μπροστά μας για να δούμε την αντίδραση της Κρητικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αnalysis: Πώς οι μεταγραφές και η διακοπή θα αλλάξουν τον ΟΦΗ

Οι τρομερές στιγμές στο γκολ του Διαμαντή και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί

Η απόφαση για Ζερκάν και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εξτρέμ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.