Γιακουμάκης: «Μακάρι να πετύχω τα μισά γκολ του Μαχλά»

08:57 | 14/12/2020

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε Ολλανδικό μέσο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο είδωλο του, τον Νίκο Μαχλά

Λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Φέγενορντ,στο οποίο ο Γιώργος Γιακουμάκης τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι- χωρίς ακόμα να υπάρχει ενημέρωση για το πόσο διάστημα θα απουσιάσει - ο κρητικός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε Ολλανδικό μέσο και μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ήμουν οπαδός του ΟΦΗ, ενός συλλόγου στον οποίο έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήμουν στο 'Γεντί Κουλέ' κάθε Κυριακή για να δω τον Μαχλά αγωνιζόμενο. Είναι το είδωλο μου. Πέτυχε τόσα πολλά γκολ και κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι. Μακάρι να σκοράρω τα μισά του γκολ. Ο Μαχλάς αποτελεί παράδειγμα για εμάς, αλλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να πετύχει όσα κατάφερε εκείνος».

Ο Γιακουμάκης παράλληλα στάθηκε και στο γεγονός πως μερίδα Ελλήνων οπαδών δεν δείχνει να εκτιμά τις εμφανίσεις του με τα χρώματα της Φένλο.

«Λένε πως δεν έχω πετύχει κάτι αξιοσημείωτο επειδή δεν παίζω στον Άγιαξ ή την Φέγενορντ. Δεν με νοιάζει γιατί λαμβάνω πολλά όμορφα μηνύματα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Ο Γιακουμάκης έχει πετύχει μέχρι στιγμής 10 γκολ και δεν είναι φυσικά, ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει στην Eredivisie. O Γιάννης Αναστασίου, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Άγγελος Χαριστέρας και ο Νίκος Μάχλας. Και ο Γιακουμάκης έχει ιδιαίτερες αγαπημένες αναμνήσεις από τον Μάχλα.

Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι Έλληνες στα γκολ, έχουν έντονο άρωμα ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μαχλάς έχει πετύχει 98 γκολ στην Ολλανδία (38 με Άγιαξ και 60 με Φίτεσε), ο Γιάννης Αναστασίου 56 γκολ (7 με Άγιαξ, 48 με Ρόντα και 1 με Σπάρτα Ρ.), 25 ο Γιώργος Σαμαράς (Χέρενφεν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Γιακουμάκης, ο σκόρερ!

Η Ολλανδία «χορεύει» συρτάκι για τον Γιακουμάκη!

Πιάστε τον αν μπορείτε: Κι άλλο γκολ ο Γιακουμάκης!

Ο Γιακουμάκης «κλώτσησε» μια μεγάλη ευκαιρία

Σοκάρει ο Γιακουμάκης: «Μου ευχήθηκαν να πάθω χιαστούς»!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.