Γιατί «χάλασε» το μυαλό του Παπαδόπουλου

Απόψεις

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέπεσε στην πρώτη του σοβαρή γκέλα δημιουργώντας πρόβλημα στον ΟΦΗ. Γράφει ο Σταύρος Καραΐνδρος.

Η δουλειά του προπονητή δεν είναι εύκολη. Η πίεση σου «τρώει» τις σάρκες, σου χαλάει το μυαλό. Δεν θέλει πολύ για να στραβοπατήσεις.

Το έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το πρώτο του σοβαρό ατόπημα την τρέχουσα σεζόν. Το επεισόδιο με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο που έκανε το γύρο της Ελλάδας είναι η κηλίδα στην εφετινή προσπάθεια του ΟΦΗ.

Κάθε άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τα όριά του. Ο Παπαδόπουλος το έκανε. Δεν θα σταθούμε ποιος φταίει και αν ο τεχνικός του ΟΦΗ προκλήθηκε. Και έτσι να έγινε -ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο οι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες ξέρουν τι ακριβώς έγινε- το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο Ελληνας προπονητής δημιούργησε κι άλλα προβλήματα στον ΟΦΗ.

Είναι άσχημο μετά από ένα θρίαμβο επί του Παναιτωλικού, σε ένα ματς που αν το έχανε θα έχανε πολλά, η πλειοψηφία του κόσμου να ασχολείται με το περιβόητο επεισόδιο, πόσο μάλλον με την ενδεχόμενη τιμωρία του «Παπ». Ηταν το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΦΗ.

Κάποιοι ίσως πουν πως ο Παπαδόπουλος «έχει χάσει το παιχνίδι». Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει, ουδείς μπορεί να μπει στο μυαλό του. Αλλά και το γεγονός ότι μία εβδομάδα πριν βρέθηκε στο στόχαστρο των λίγων που τον αποδοκίμασαν και ζητούσαν το κεφαλή επί πίνακι, έχει τη σημασία του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι χθεσινός στον ΟΦΗ. Είναι μέρος της ιστορίας του, είναι ένας από αυτούς που έγραψαν τα σύγχρονα κεφάλαια των ένδοξων ημερών της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτή της Κυριακής αδικούν τον σύλλογο, αλλά πρωτίστως αδικούν τον ίδιο.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία. Εχει να ανέβει έναν αγωνιστικό Γολγοθά και το κλίμα παίζει καθοριστικό ρόλο. Το να χαλάει εκ των έσω είναι ό,τι χειρότερο. Και το πρόβλημα δεν είναι το περιστατικό με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, αλλά πώς φτάσαμε έως εδώ. Πώς «χάλασε» το μυαλό του Νίκου Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 3-0: Ξέσπασε με Ναμπί!

Ο Δέλλας δεν έδωσε το χέρι του στον Παπαδόπουλο

Δέλλας: «Ντρέπομαι που είναι συνάδελφός μου ο Παπαδόπουλος»

Παπαδόπουλος: «Να μην εκφράζεται έτσι ο κύριος Δέλλας

Η δημόσια συγγνώμη του Παπαδόπουλου για το επεισόδιο

Τρελαμένος ο Μπούσης με τη νίκη

Δείτε τα γκολ του θριάμβου του ΟΦΗ

Το απίστευτο ρεκόρ που «έσπασε» ο Ναμπί

Αγωνία με Παπαδόπουλο λόγω του επεισοδίου

Οι δηλώσεις του Δέλλα και η ματωμένη μύτη του Κουτσοσπύρου

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.