Γιατί έπαψες τον ΟΦΗ να θυμίζεις;

Απόψεις

Ο ΟΦΗ δε μοιάζει σε τίποτα με την ομάδα της περασμένης σεζόν, εντός και εκτός γηπέδων.

Όσο και αν η παρουσία στα πλέι οφ δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όσο και αν η βαθμοθηρία είναι κάτι άγνωστό στον Όμιλο, το ζητούμενο ήταν για την τρέχουσα σεζόν μία ανάλογη ή και καλύτερη πορεία απ’ αυτή της περασμένης σεζόν.

Να εμφάνιζαν, δηλαδή, οι «ασπρόμαυροι» μία φυσιολογική ροή, με συν και πλην, στο πλαίσιο της λογικής. Και μέχρι τώρα τα… κουκιά δε βγαίνουν.

Είναι γεγονός ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος δημιούργησε από πολύ νωρίς, χωρίς να το επιδιώκει, υψηλές προσδοκίες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει ν’ ανταποκριθεί.

Ο πήχης μπήκε ψηλά, μετά τις εμφανίσεις της προηγούμενης περιόδου και πλέον το «τρένο» μοιάζει να έχει εκτροχιαστεί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το συγκρότημα του Σίμου δεν έχει επιδείξει σε ικανοποιητικό βαθμό το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει και δουλεύει καθημερινά για να το πετύχει.

Ο ΟΦΗ έχει «χτυπηθεί» από τραυματισμούς, που τον έχουν «πληγώσει» σημαντικά, αφού διαφοροποιήσαν υποχρεωτικά και τα πλάνα του.

Τούτες τις στιγμές, ωστόσο, που η απογοήτευση έχει φτάσει στο… ταβάνι, η συγκεκριμένη παράμετρος δεν μπορεί να μπει στο «κάδρο», παρόλο που είναι αλήθεια πως έχει πονέσει τον Όμιλο.

Ένα στοιχείο, πάντως, που παρατηρείται είναι πως η ομάδα του Ηρακλείου δε βγάζει το περυσινό της «πρόσωπο». Όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η έννοια «οικογένεια» ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τον ΟΦΗ. Το κλίμα εξαιρετικό και άπαντες προχωρούσαν μαζί.

Τα αποτελέσματα είναι γεγονός ότι δε βοηθούν για να λειτουργήσει ξανά μ’ αυτόν τον τρόπο το σύνολο, ως μία δύναμη.

Οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο, οφείλουν άμεσα να βρουν ξανά το χαμόγελο τους, να επαναφέρουν και πάλι το family mode και να μείνουν ενωμένοι στα δύσκολα.

Μπορεί λόγω covid-19 η άμεση επαφή με το αγωνιστικό τμήμα να έχει μειωθεί αισθητά, αλλά είναι ορατό… από μακριά πως στον ΟΦΗ έχουν χάσει τη λάμψη τους. Στοιχείο που καθορίζει πολλά πράγματα στην πορεία μιας ομάδας.

Γι’ αυτό είναι ανάγκη να γυρίσουν το διακόπτη και να εφαρμόσουν το «ένας για όλους και όλοι για ένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς τον Σίμο στον πάγκο για ένα ξεχωριστό λόγο!

Με Βόλο στο Κύπελλο o ΟΦΗ

Ανάλυση: Tα πίσω βήματα του Σελίμοβιτς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.