Η ανάρτηση του ΟΦΑΜ, ο τίτλος και η υπόσχεση...

16:17 | 30/04/2020

Μια ανακοίνωση με γεύση απολογισμού από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας

Η ΕΠΟ αποφάσισε να ολοκληρωθούν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας, κάπως έτσι ο ΟΦΑΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β2 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Πριν από λίγο, η διοίκηση της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας ενώ τόνισε ότι προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Η ανακοίνωση:

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ολοκληρωθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο ΟΦΑΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β2 Κατηγορίας του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Η. για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, μας στενοχωρεί που τελειώνει έτσι το πρωτάθλημα καθώς είχαν μείνει 2 αγωνιστικές, αλλά προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας κ σε καμία περίπτωση αυτό το γεγονός δεν μπορεί να μηδενίσει την προσπάθεια του προπονητή κ των ποδοσφαιριστών μας.
Συγχαρητήρια λοιπόν για τον τίτλο που κατέκτησαν σε ένα δύσκολο η αλήθεια είναι μαραθώνιο.

Συγχαρητήρια κ στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου μας για τη προσπάθεια τους κ το υψηλό επίπεδο, καθώς η ποιότητα των ομάδων τους, δίνει μεγαλύτερη αξία στο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, αλλά κ τους χορηγούς μας για την ηθική και οικονομική τους στήριξή.

Στα τρία χρόνια που ξεκίνησε η Διοίκηση μας αυτή τη προσπάθεια κυριολεκτικά από το μηδέν, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε δυο πρωταθλήματα κ ισάριθμες ανόδους, κάνοντας τον Πρόεδρο, τα μέλη της Διοίκησης κ τον κόσμο μας να αισθάνονται μεγάλη περηφάνια για όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα στο καμάρι της Αγίας Μαρίνας...

Το όμορφο αυτό ταξίδι συνεχίζεται..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oι ομάδες της Κρήτης που ανεβαίνουν στη Γ' Εθνική - τι ισχύει με τις ισοβάθμιες

Πρωταθλήτρια η Δαμάστα και άνοδος στη Γ' Εθνική

Επιβεβαίωση: Τέλος η Γ' και το τοπικό - με κλήρωση οι Κυπελλούχοι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.