Στην αντεπίθεση ο Εργοτέλης: Παίρνει Καμαρά, κρατάει Πέιο!

10:07 | 12/07/2021

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Εργοτέλη μετά από 6 χρόνια βρίσκεται ο Κάσα Καμαρά - ανανεώνει ο Νίκος Πέιος

Είχαμε αναφερθεί στον ''καυτό'' Ιούλιο του Εργοτέλη, στο κομμάτι των μεταγραφών. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει χάσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, πλέον προσπαθεί να ολοκληρώσει τις πρώτες κινήσεις της. Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Θέμη Τσέλιου, όπως αποκάλυψε το Capitano.gr, και όπως όλα δείχνουν η 2η μεταγραφή θα είναι ενός... πρώην ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον χαφ Κάσα Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για διακοπές, ο Εργοτέλης έχει προσεγγίσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή με στόχο να επιστρέψει στο Μαρτινέγκο μετά από 6 χρόνια.

Ο γεννημένος στη Γαλλία χαφ αγωνίστηκε σε 8 ματς την περίοδο 2015 - 2016 με τους ''κιτρινόμαυρους'' στη Β' Εθνική , πριν πωληθεί τότε στην Ξάνθη, όπου έπαιξε για 4 σεζόν. Την περασμένη χρονιά, ο ακούραστος μέσος αγωνίστηκε στην Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ της Ινδίας. Ο ίδιος δείχνει θετικός για την επιστροφή του και όλα δείχνουν ότι το deal δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, λογικά μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει θετικά η υπόθεση.

Επίσης, πέρα από την διαφαινόμενη προσθήκη του Κάσα Καμαρά, φαίνεται ότι ο Εργοτέλης δεν θα χάσει και 6ο βασικό παίκτη και θα κρατήσει τον βασικό του αμυντικό χαφ. Μπορεί ο Νίκος Πέιος να έψαχνε κάτι καλύτερο στην αγορά, όμως αυτό δεν ήρθε για εκείνον, ο Γιώργος Τουτζάρης έδειξε διατεθειμένος να περιμένει την περίπτωση του και στα τελευταία 24ωρα επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εξαιρετική η τελευταία χρόνια με την φανέλα του Εργοτέλη, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ την χρονιά που προηγήθηκε (βίντεο παρακάτω) ενώ μοίρασε και μια ασίστ σε συνολικά 24 παιχνίδια.

Έτσι, αν ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δύο παραπάνω υποθέσεις, ο Εργοτέλης θα ρίξει το βάρος του στη συνέχεια σε προσθήκες παικτών σε άμυνα και επίθεση, πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τι συμβαίνει στον Εργοτέλη;

Ανακοίνωσε Θέμη Τσέλιο ο Εργοτέλης!

Αποκαλυπτικός Κατσιμήτρος: «Γι' αυτό φεύγω από τον Εργοτέλη»

Κατσιμήτρος φεύγει, Θέμης Τσέλιος έρχεται!

Ανακοίνωσε τον Μπάτζιο η Ξάνθη

Έως 10 Ιουλίου στο Ηράκλειο ο Μπαδήμας - Αυτό είναι το πλάνο του για τον Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.