O τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τι συμβαίνει στον Εργοτέλη;

Betsson Super League 2

Ο προπονητής αποχώρησε, ο βασικός κορμός παικτών δεν επέλεξαν να ανανεώσουν και το μόνο θετικό στην ειδησεογραφία της ομάδας είναι η αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό

Ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων και οπαδών της ομάδας, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Εργοτέλης που θαύμασε όλη η Ελλάδα την περασμένη σεζόν... αποδεκατίζεται.

Μετά το τέλος της σεζόν, είχαμε καταγράψει τα 12 συμβόλαια που ''καίνε'' τον Εργοτέλη, παίκτες που τα συμβόλαια του έληγαν τον Ιούνιο ενώ η περίπτωση του προπονητή έμοιαζε μια τυπική ιστορία. Όμως, ξαφνικά ήρθε η ανατροπή. Ο Ταουσιάνης επέλεξε να πάει στον περισσότερο φιλόδοξο Λεβαδειακό και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές. Έχασε τον πρώτο του σκόρερ (Μανουσάκης - Λαμία), έχασε το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Μπάτζιος - Μαζουλουξής), ο Κατσιμήτρος αποκάλυψε στο Capitano.gr ότι δεν συνεχίζει και ότι η πρόταση που του έκαναν ήταν πολύ χαμηλή, ενώ και ο βασικός επιθετικός χαφ Τσέλιος επέλεξε την Ξάνθη για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι ''κιτρινόμαυροι'' έχασαν πέντε βασικούς παίκτες ενώ το πιθανότερο είναι να χάσει και τον Πέιο, ο οποίος και αυτός όπως έχουμε ξαναγράψει επιδιώκει κάτι καλύτερο για τον ίδιο, αν θα το βρει θα φανεί. Δύσκολο να μείνει ο Μπότε, άγνωστο τι θα γίνει με Κατσούρι, παίκτες πάντως που δεν αλλάζουν τις ισορροπίες στον σχεδιασμό.

Η πρώτη μεταγραφή ήταν ακόμα μια αποκάλυψη του Capitano.gr. Ο αδερφός του Ηλία, ο Θέμης Τσέλιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κατσιμήτρου, πρώην τερματοφύλακας του Διαγόρα. Ο νέος κόουτς έχει πιάσει ήδη δουλειά με τον Νίκο Μπαδήμα να επιδιώκει την ενίσχυση της ομάδας, έπειτα από το αίσιο τέλος στο θέμα της αδειοδότησης. Θυμίζω ότι η ομάδα του Ηρακλείου ουσιαστικά προχώρησε στις ''εύκολες'' ανανεώσεις των Κουτένγκ - Ποζατζίδη, ενώ οι σημαντικοί Μπουτσάκης - Μπουρσέλης ανανέωσαν νωρίς, ο Εργοτέλης στάθηκε τυχερός στις δύο τελευταίες περιπτώσεις και όσοι γνωρίζουν ξέρουν το γιατί.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Εργοτέλης ψάχνει να αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν και φυσικά και τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει σαν ομάδα ανάδειξης νέων παικτών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Φιλοδοξίες ανόδου δεν υπάρχουν ενώ και το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο. Ο Ιούλιος θα αποτελέσει τον μήνα των εξελίξεων και πιθανότατα των μεταγραφών κυρίως με παίκτες από το εξωτερικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωσε Θέμη Τσέλιο ο Εργοτέλης!

Αποκαλυπτικός Κατσιμήτρος: «Γι' αυτό φεύγω από τον Εργοτέλη»

Κατσιμήτρος φεύγει, Θέμης Τσέλιος έρχεται!

Ανακοίνωσε τον Μπάτζιο η Ξάνθη

Έως 10 Ιουλίου στο Ηράκλειο ο Μπαδήμας - Αυτό είναι το πλάνο του για τον Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.