Η απόφαση του Σίμου για τον φορ

SMS
10:06 | 05/10/2019

Η θέση του φορ ίσως αποτελεί ένα δίλλημα για τον νεαρό τεχνικό του ΟΦΗ ενόψει Πανιωνίου.

Ο Όμιλος θέλει στο παιχνίδι με τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης να διατηρήσει την καλή του εικόνα και να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι του.

Ο Γιώργος Σίμος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Και δεν είναι μόνο η ενδεχόμενη απουσία του Μιγκέλ Μεγιάδο, που υποχρεώνει τον προπονητή του Ομίλου να χρησιμοποιήσει άλλα πρόσωπα στην 11άδα.

Ο Δημήτρης Μάνος έχει ξεπεράσει πλήρως πλέον τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Το πρόβλημα του, εξάλλου, τον άφησε στον πάγκο με τους Αρκάδες.

Ο 25χρονος φορ, έτσι, είναι στις επάλξεις και πάλι και είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού.

Εδώ, βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Σίμος συμπεριλάβει στις επιλογές του τον Μάνο ή αν χρησιμοποιήσει ξανά βασικό τον Ζοάο Φιγκεϊρέντο.

Ο Βραζιλιάνος ανταποκρίθηκε απέναντι στους Πελοποννήσιους και μάλιστα σημείωσε και το πρώτο επίσημο τέρμα του με τον ΟΦΗ. Με το γκολ, άλλωστε, αυτό έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ομίλου.

Θα έχει, επομένως, ενδιαφέρον η απόφαση του 41χρονου τεχνικού. Θα επαναφέρει στην 11άδα το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας του ή θα εμπιστευτεί για άλλη μια φορά τον λατινοαμερικανό, που παρουσιάζεται όλο και καλύτερος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα ο Μάνος - δύσκολα ο Μεγιάδο 

Ο ΟΦΗ και η «κατάρα» κόντρα στον Πανιώνιο

Έτσι θα κυριαρχήσει ο ΟΦΗ


 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.