Η απουσία του Επασί και ο ντεφορμέ Βάτερμαν

SMS

Παραμένει στο Κόπα Άφρικα ο βασικός κίπερ του ΟΦΗ με τον Βάτερμαν να μην δείχνει σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια - τι θα γίνει αν το Καμερούν φτάσει μέχρι το τέλος του τουρνουά

Χωρίς νίκη παραμένει ο ΟΦΗ για τέσσερα σερί παιχνίδια. Μπορεί στην Τούμπα η κρητική ομάδα να είχε άλλοθι λόγω... Φωτιά, δεν συνέβη το ίδιο με τον Παναιτωλικό στο ''Γεντί Κουλέ'', όπου αμυντικά απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι υπάρχει μια ανισορροπία στα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, αυτή ήρθε από την στιγμή που έφυγε ο Επασί για το Κόπα Άφρικα (αναπληρωματικός του Ονανά), μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός, μπορεί και ο όχι.

Από το ματς στην Τρίπολη και έπειτα, γάντια βασικού φόρεσε ο Βάτερμαν. Απέναντι στον Αστέρα ο υψηλόσωμος Ολλανδός έκανε καλό ματς και σπουδαίες επεμβάσεις όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία τρία παιχνίδια και γκάφες που στοιχίζουν. Ο Σωτηρίου δεν έχει παίξει φέτος, αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο νεαρός Σηφάκης δεν έχει ακόμα εμπειρία, μπαίνοντας και στο φινάλε του πρωταθλήματος.

''Πότε επιστρέφει ο Επασί;'' ρωτούν αρκετοί από το βράδυ του Σαββάτου, με τον Καμερουνέζο να έχει δείξει ότι είναι πιο σταθερός από τον έμπειρο Βάτερμαν.

Σήμερα, στις 21.00 το Καμερούν του Επασί παίζει με τις Κομόρες και αν προκριθεί θα αγωνιστεί στον προημιτελικό στις 29 Ιανουαρίου (απέναντι σε Γουινέα ή Γκάμπια) ενώ αν πάρει το εισιτήριο για την συνέχεια, ο ημιτελικός έχει οριστεί για τις 3 Φεβρουαρίου, o τελικός στις 9/2. Για μια φιλόδοξη και καλή ομάδα η οποία παίζει στη χώρα της, δεν είναι κάτι απίθανο.

Έτσι, αν το Καμερούν προκριθεί σήμερα, ο Επασί θα μείνει εκτός σίγουρα με Λαμία και Παναθηναϊκό ενώ αν η ομάδα του φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, ίσως προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο (07/02). Αν πάει τελικό, χάνει και αυτό το ματς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακή ήττα για τον ΟΦΗ που αυτοκτόνησε!

OΦΗ - Παναιτωλικός: Τα highlights του αγώνα

Το χαμένο πέναλτι του Νέιρα - Δεύτερο σερί μετά τη Ριζούπολη

Νιόπλιας: «Αν έμπαινε το πέναλτι, είχαμε χρόνο ακόμα και να νικήσουμε»

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Κι όμως με αυτά τα στατιστικά... ο ΟΦΗ έχασε!

Η βαθμολογία μετά την ήττα του ΟΦΗ

Δεν πας πουθενά με δύο νίκες στο γήπεδο σου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.