Ο Μπούσης, η εντολή και τα "θα"

08:13 | 12/10/2018

Η εντολή που έδωσε ο Μιχάλης Μπούσης στους συνεργάτες του και η συνέντευξη Τύπου που θα λύσει κάθε απορία.

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ από την οποία η κρητική ομάδα "άλλαξε σελίδα", δεν βγήκαν σημαντικές ειδήσεις, αφού οι πρωταγωνιστές δεν μίλησαν στους δημοσιογράφους. Ούτε ο Ηλίας Πουρσανίδης ούτε ο Γιώργος Σαμαράς ούτε ο Γιάννης Σαμαράς.

Και οι τρεις τόνισαν στους δημοσιογράφους πως θα μιλήσουν μαζί με τον Μιχάλη Μπούση όταν ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στην Κρήτη και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή αναμένεται να παρουσιάσει το πλάνο του για τον νέο ΟΦΗ, ενώ σίγουρα θα γίνει και αναφορά στο πως έφτασε τελικά να αναλάβει τον κρητικό σύλλογο.

Οπως έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο κείμενο, ο Μιχάλης Μπούσης θα αναλάβει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ θα δώσει και το στίγμα της επόμενης μέρας, αποφεύγοντας τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις.

Οπως, μάλιστα, τόνισε στους συνεργάτες του που βρέθηκαν στη ΓΣ της Τετάρτης, δεν θέλει να λέγονται πολλά "θα" και να μοιράζονται υποσχέσεις, αφού η επιθυμία του είναι να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να πέσουν όλοι με τα μούτρα στη δουλειά για έναν καλύτερο ΟΦΗ που θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Μπούσης είναι άνθρωπος των έργων και όχι των "άσφαιρων" υποσχέσεων γι' αυτό οτιδήποτε πει και τάξει θα γίνει άμεσα πράξη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.