Η επόμενη μέρα:​ Οι αποχωρήσεις και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαδικασία αλλαγών, με τον τεχνικό διευθυντή να είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Μάρκου από τη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ ακολούθησε αυτή του Αλέξη Αλεξούδη, αλλά υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Ο Μηνάς Λυσάνδρου έκρινε πώς η συνεργασία μπορούσε να συνεχιστεί αλλά με τροποποιημένους όρους συνεργασίας, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον Δημήτρη Μάρκο με αποτέλεσμα να "γραφτεί" ο επίλογος.

Με την αποχώρηση του Μάρκου ο ΟΦΗ παραμένει σε διαδικασία αξιολόγησης σε "θέσεις-κλειδιά" και συνεχίζει τις αλλαγές που άρχισαν μετά το τέλος της συνεργασίας με Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, συνεχίστηκαν με τον Αλεξούδη, αλλά και την άφιξη Κουνδουράκη, ενώ πρόσφατα είχαμε και την παραίτηση του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ, Λεωνίδα Παπαβασιλάκη.

Τα κενά πλέον είναι αρκετά και προφανώς θα καλυφθούν (ή όλα ή κάποια από αυτά), αλλά η προτεραιότητα αφορά το κομμάτι του τεχνικού διευθυντή, ή όπως αλλιώς θα λέγεται αυτός που επί της ουσίας θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Σαμαρά.

Εκεί είναι όλο το "ζουμί", αφού πρόκειται για τον άνθρωπο που θα είναι ο επικεφαλής στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπερ σημαίνει πως η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική και προφανώς η καλύτερη δυνατή. Αυτό θα είναι εξάλλου το πρόσωπο που όταν βρεθεί και ανακοινωθεί θα πάρει και τις αποφάσεις που πρέπει για τα υπόλοιπα ζητήματα και πώς ακριβώς (αλλά και από ποιους) θα στελεχωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως έχουμε γράψει δεν υπάρχει βιασύνη στην απόφαση για το συγκεκριμένο πόστο, ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι αυτός που "τρέχει" τις επαφές και τις συζητήσεις και σιγά-σιγά θα μπούμε στη φάση της "τελικής ευθείας" για να επιλεχθεί ο "εκλεκτός".

Και επειδή "επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως", ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν πρόκειται να έχει και έξτρα ρόλο εκτός του CEO, συνεχίζοντας στη θέση του και έχοντας το γενικό πρόσταγμα στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις και ο τεχνικός διευθυντής

Ο ΟΦΗ «παίρνει» την μπάλα αλλά δεν ξέρει τι να την κάνει!

Ανάλυσέ το: Τα τετ α τετ του Νιόπλια και η... ψυχοθεραπεία

Τέλος και ο Δημήτρης Μάρκος από τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.