Η φανέλα του Ζοάο έχει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί

SMS
21:33 | 26/02/2020

Έχει αναρωτηθεί κανείς τι σημαίνουν τα τρία γράμματα δίπλα από το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ, στην φανέλα του ΟΦΗ;

Έχουμε δει περίεργα ονόματα σε φανέλες. Έχουμε δει περίεργα νούμερα σε φανέλες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το περίφημο "1+8" του Ζαμοράνο. Ομολογουμένως αυτό που αναγράφεται στη φανέλα του Ζοάο Βίκτορ δεν το έχουμε δει ξανά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΟΦΗ δεν έχει επιλέξει το επώνυμό του στην πλάτη της φανέλας του. Αντιθέτως, αναγράφεται το μικρό του όνομα και τρία γράμματα, όπως βλέπετε στη σχετική, κεντρική, φωτό. Το «ΜJT» έχει προκαλέσει απορίες σε όσους το έχουν δει, πολλοί θεωρούν ότι είναι τα αρχικά ολόκληρου του ονόματός του (είθισται οι Βραζιλιάνοι να έχουν 5-6 ονόματα), αλλά η εξήγηση είναι απλή.

Ο Ζοάο Βίκτορ δεν κρύβει την αγάπη του για την οικογένειά του και επέλεξε να την «κουβαλάει» στους αγώνες. Έτσι, όπως έχει κάνει και σε προηγούμενες ομάδες και δη στην Ανόρθωση, συνέχισε την "παράδοση" να αναγράφει στην φανέλα τα αρχικά των ονομάτων της συζύγου του και των δύο παιδιών του. Δηλαδή, "Μ" από το Μαρίνα, "J" από το Joao και "Τ" από το Τόμας.

Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, ο Βραζιλιάνος παίκτης του ΟΦΗ έκανε το ίδιο και με την φανέλα της Ανόρθωσης.

mjt.jpg#asset:179708


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφουν ως αντίπαλοι στο «Γεντί Κουλέ»

Η χαμένη ευκαιρία του Βαζ

Ο ΟΦΗ ψάχνει μέρες του ’75

«Περηφάνια, αξιοπρέπεια. Ναι, ρε ΟΦΗ!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.