Η γιορτή των ξενιτεμένων ΟΦΗτζήδων!

11:55 | 31/05/2018

Την ώρα που φίλαθλοι του ΟΦΗ γιόρταζαν στο «Γεντί Κουλέ» την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την κρητική ομάδα, οι ξενιτεμένοι ομοϊδεάτες τους έκαναν το ίδιο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Σε εκδήλωση που έγινε στο Μανχάιμ της Γερμανίας παρευρέθηκαν φίλαθλοι του ΟΦΗ από το Μόναχο, τη Στουτγάρδη, αλλά και από το Λονδίνο οι οποίοι ταξίδευσαν για το λόγο αυτό. Η σύναξη πραγματοποιήθηκε σε ελληνικό καφέ, το οποίο αποτελεί στέκι όπου μαζεύονται τα μέλη του Germany club και βλέπουν τους αγώνες του Ομίλου. 

Η γιορτή περιλάμβανε BBQ, ποτά και κρητική μουσική με συνθήματα και πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League. Εκτός αυτού όμως σκοπός της εκδήλωσης ήταν και να μαζευτούν και να γνωριστούν μεταξύ τους οι φίλοι της ομάδας που βρίσκονται εκτός συνόρων. 

Ήταν η πρώτη εκδήλωση του Germany club που πραγματοποιήθηκε για τον λόγο αυτό και βρέθηκαν φίλαθλοι και από την Αγγλία προκειμένου να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους και να παρακολουθήσουν παράλληλα τον αγώνα με τη Σπάρτη, ο οποίος έδωσε και τον τίτλο του πρωταθλητή στον ΟΦΗ.

Τα μέλη του ΟΦΗ UK Fans μάλιστα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Να ευχαριστήσουμε το Ο.Φ.Η Germany fans για την Άψογη Φιλοξενία και Συνεργασία για την Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μανχάιμ της Γερμανίας και Ανανεώνουμε το Ραντεβού μας αυτή την φορά στην Αγγλία 
για να Ανταποδώσουμε την Φιλοξενία Όπως Εμείς Ξέρουμε...

ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ 

ΑΝΑΨΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ 4444

ΟΦΗ U.K FANS».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.