Η καλύτερη επίθεση είναι... η άμυνα

SMS
10:49 | 24/11/2018

Ο ΟΦΗ έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στην εφετινή Super League και ο Νίκος Παπαδόπουλος αναζητά το «φάρμακο».

Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει μετά από 10 αγωνιστικές να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έχουν αναλυθεί πολλάκις οι λόγοι που μέχρι στιγμής έχει τη συγκεκριμένη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχει να αντιμετωπίσει και το ψυχολογικό κομμάτι από τα αρνητικά αποτελέσματα, έχει την ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα μέσα στη χρονιά, ενώ αναζητά και το «φάρμακο» στην άμυνα, αφού αν δούμε τους αριθμούς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το μεγάλο πρόβλημα είναι εκεί.

Η κρητική ομάδα έχει δεχθεί σε 10 αγωνιστικές 16 γκολ, ένα λιγότερο από τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν τη χειρότερη άμυνα στο εφετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα 6 από τα 16 γκολ παθητικό προέρχονται από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΟΦΗ δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία από τα 10 συνολικά ματς στη Super League, ενώ από αυτά τα τρία (Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης), μόνο το 1 κέρδισε, αυτό με τους Πειραιώτες στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, λοιπόν, προσπαθεί να διορθώσει τα "κακώς κείμενα" της ομάδας του, την ίδια ώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει και την ατυχία με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τις απουσίες βασικών παικτών.

Ευελπιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη να γίνει η αρχή για μία νέα... εποχή, όπου ο ΟΦΗ θα αφήσει πίσω του τις αγωνιστικές παθογένειες και θα παρουσιαστεί βελτιωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βελτιωμένος και... τυχερός, με λιγότερους τραυματισμούς. Γιατί και αυτό παίζει τον ρόλο του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.