«Η Κρήτη έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης διοργάνωσης μεγάλων αγώνων»

14:10 | 07/02/2022

Τι είπαν οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ κατά την διάρκεια της κλήρωσης

Οι κ.κ. Νίκος Νικολόπουλος και Ντίνος Σβερκούνος στο περιθώριο της κλήρωσης του Final Four, αναφέρθηκαν στη δολοφονία του νεαρού Άλκη και στην επιστροφή του θεσμού στο παλιό φορμάτ.

«Καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ΚΑΕ στην κλήρωση για το Κύπελλο Ανδρών, που μετά από 18 χρόνια θα διεξαχθεί και πάλι υπό τη μορφή Final 4. Για μας είναι ένα crash test στην προσπάθεια που κάνει η ομοσπονδία να αναβαθμίσει τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της.

Έχουμε μείνει όλοι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του νεαρού Αλκιβιάδη και ελπίζουμε η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία. Γίνεται προσπάθεια να παντρέψουμε την εμπειρία των στελεχών της ομοσπονδίας με τη νέα διοίκηση. Η Κρήτη έχει δώσει δείγματα επιτυχημένης διοργάνωσης μεγάλων αγώνων. Εύχομαι να είστε υγιείς και πλήρεις όλες οι ομάδες», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ενώ από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος ανέφερε: «Βλέπω τριψήφιο αριθμό εγχώριων τίτλων από τις συμμετέχουσες ομάδες στο Final 4. Αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για τον θεσμό του Κυπέλλου και για τους χορηγούς μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΕΡΤ που στηρίζει την όλη προσπάθεια και θα είναι παρούσα στην τελική φάση της διοργάνωσης στην Κρήτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα ζευγάρια του Final Four του Ηρακλείου: Προμηθέας - ΠΑΟ και Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η ατάκα Μαρκάκη στο Capitano.gr και ο 6ος τελικός της Κρήτης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.