Η κυριαρχία δίνει κίνητρο στον ΟΦΗ

21:30 | 25/06/2020

Ο Όμιλος θέλει κόντρα στον Παναθηναϊκό (27/06) να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, αλλά και να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή επίδοση των τελευταίων ετών απέναντι στο «τριφύλλι».

Το βασικό ζητούμενο για τον ΟΦΗ στο ματς του Σαββάτου είναι να έχει καλή παρουσία σε όλες τις γραμμές του και να πάρει τους πρώτους βαθμούς του στα πλέι οφ.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος χαλάει την εικόνα του μέχρι τώρα στο μίνι πρωτάθλημα, λόγω των δικών του λαθών και σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει βελτιωμένο «πρόσωπο» στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει να εμφανιστεί καλύτερο και πάνω απ’ όλα πιο ουσιαστικό, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχει δώσει, ώστε να «χαμογελάσει» ξανά, έπειτα από αρκετό καιρό.

Στην… εποχή του κορωνοϊού, εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μόνο ήττες. Το γεγονός, πάντως, πως ο ΟΦΗ έχει πετύχει το βασικό του στόχο, με την είσοδο του στα πλέι οφ, τον αναγκάζει να ψάχνει για επιπλέον κίνητρα κάθε φορά. Και ο Παναθηναϊκός προσφέρει απλόχερα ένα «δυνατό» λόγο για να φτάσει στη νίκη.

Αυτός δεν είναι άλλος από το εξαιρετικό σερί που έχουν οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια κόντρα στο «τριφύλλι».

Δεν είναι ψέμα ότι ο ΟΦΗ έχει πάρει τον… αέρα του αντιπάλου του. Μπορεί η παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ των «πρασίνων», όμως εδώ και μία πενταετία τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Όμιλος είναι απόλυτος κυρίαρχος.

Σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας, δηλαδή, μετράει 5 σερί ματς χωρίς ήττα και η συγκομιδή του είναι 4 νίκες και 1 ισοπαλία, αυτή του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου (1-1) στο «Γεντί Κουλέ».

Τελευταία φορά ο ΟΦΗ έχασε από τον Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο του 2015 στην έδρα του με 2-3. Ήταν μια τραγική σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Η ομάδα του Ηρακλείου, επομένως, θέλει να συμπληρώσει μισή… ντουζίνα αγώνες χωρίς ήττα από τους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή στην «παγίδα» του Παναθηναϊκού

Μέσα με Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.