Η ώρα του Γιάννη Σαμαρά

ΟΦΗ

Αυτά που αναμένεται να πει ο Γιάννης Σαμαράς την Τετάρτη και αυτά που είχε πει στο Capitano.gr

Ο Γιάννης Σαμαράς είναι από τους ανθρώπους που δεν μιλάνε συχνά. Για να το θέσουμε καλύτερα, είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε όταν πραγματικά έχουν κάτι να πουν. Το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12:00 στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ μιλάει για πρώτη φορά μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον χειμώνα στο Capitano.gr.

Ο κ.Σαμαράς αναμένεται να κάνει απολογισμό της χρονιάς και να αναφερθεί στην εξέλιξη του ΟΦΗ που κατάφερε και έκανε βήματα μπροστά βγαίνοντας στην Ευρώπη, ενώ θα αναφερθεί και στη νέα σεζόν και την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Όμιλος με τη συμμετοχή στο Europa League.

Τον περασμένο Νοέμβριο, σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Σαμαράς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Capitano.gr μιλώντας για το πρότζεκτ του ΟΦΗ σε μία άκρως ποδοσφαιρική συζήτηση. Από τότε έως τώρα, η κρητική ομάδα έφτασε στο τέλος της χρονιάς πετυχαίνοντας το στόχο της εισόδου στα πλέι οφ και της εξόδου στην Ευρώπη. Τώρα η συνέντευξη Τύπου του κ.Σαμαρά είναι δεδομένο ότι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για να αναλυθεί η πορεία του ΟΦΗ, ενώ στη συνέντευξη του Νοεμβρίου η κρητική ομάδα είχε παίξει μόλις 5 παιχνίδια.

Βέβαια, το στίγμα είχε δοθεί από τότε. Αν και στον ΟΦΗ δεν ήθελαν να το «φωνάζουν» βάζοντας ως πρωταρχικό στόχο την εύκολη παραμονή μακριά από περιπέτειες τύπου... Πλατανιά, η εικόνα της ομάδας έδειξε από την αρχή ότι εφέτος είναι για το κάτι παραπάνω. Και αυτό το κάτι παραπάνω ήρθε με την 6η θέση στη Super League και την επιστροφή στις διοργανώσεις.

Ενδιαφέρον θα έχει και το μεταγραφικό κομμάτι. Ονόματα μην περιμένετε να πει ο διευθυντής ποδοσφαίρου, αλλά θα αναλύσει πώς ακριβώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ στις καλοκαιρινές μεταγραφές και που θέλει να ενισχυθεί για να αντιμετωπίσει την πρόκληση της επόμενης περιόδου όπου ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Σαμαράς δεν περιμένει την τελευταία στιγμή να οργανωθεί στις μεταγραφές. Έχουν ήδη εντοπιστεί οι στόχοι και ο ΟΦΗ κινείται γι' αυτούς για να τους κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Θυμίζουμε ότι στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Capitano.gr είχε αναφερθεί επί του θέματος τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Όλο αυτό που βλέπετε στον ΟΦΗ δεν σταματάει καθόλου. Είμαστε focus 24 ώρες το 24ωρο. Θέλουμε τους καλούς παίκτες. Δεν σταματάει το σκάουτινγκ. Εχει διαφορά να δημιουργούνται ανάγκες και διαφορετικό να αναζητούμε παίκτες συνεχώς».

Η συνέχεια, λοιπόν, την Τετάρτη επί της... οθόνης. Στις 12:00 θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το Capitano.gr τη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο: H ακτινογραφία των «25»

Ο Σίμος είπε την αλήθεια, αλλά η ουσία δεν αλλάζει

Ο Γιάννης Σαμαράς για όλους και για όλα

Οι μεταγραφές, οι ανακοινώσεις και... ο Νο1

Σαμαράς στο Capitano.gr: «Ο δικός μου ΟΦΗ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.