Οι μεταγραφές, οι ανακοινώσεις και... ο Νο1

ΟΦΗ

Ο μεταγραφικός «οργασμός» του ΟΦΗ, η περίπτωση Βούρου και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον γκολκίπερ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ, αλλά και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα δεν αποκλείεται την εβδομάδα που διανύουμε να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση για το τρίτο απόκτημα μετά τους Σαρδινέρο και Ουές.

Τα... κουκιά είναι μετρημένα αναφορικά με τις θέσεις που θα ενισχυθεί η κρητική ομάδα για τη νέα χρονιά, θέμα που έχουμε αναλύσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τον ΟΦΗ και για τερματοφύλακα. Θυμίζουμε ότι πλέον ο Όμιλος έχει τριάδα τερματοφυλάκων του Σωτηρίου, Γουάλι και Σηφάκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη μανατζερική πιάτσα, ο ΟΦΗ έχει «ανοίξει τα ραντάρ» και για την περίπτωση γκολκίπερ και δεν αποκλείεται να κινηθεί και για αυτή τη θέση, αναζητώντας κάτι καλό.

Επί της ουσίας, δηλαδή, θα κινηθεί αν προκύψει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα βοηθήσει και δεν θα είναι απλώς και μόνο μία επένδυση για το μέλλον. Το τελευταίο το αναφέρουμε γιατί τις προηγούμενες μέρες προέκυψαν δημοσιεύματα δεξιά κι αριστερά για τερματοφύλακες και μάλιστα για περιπτώσεις δανεισμών.

Η αλήθεια είναι ότι στον Όμιλο έχουν προταθεί και τερματοφύλακες, μέσα στον «καταιγισμό» προτάσεων που δέχονται στην ΠΑΕ από ατζέντηδες, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει κίνηση για το τέρμα.

Πάντως, το γεγονός ότι οι προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ «πέφτουν βροχή» δείχνει την αλλαγή επιπέδου του συλλόγου που έχει γίνει «μαγαζί-γωνία» και προσελκύει τους ατζέντηδες με ελκυστικές προτάσεις ποδοσφαιριστών.

Την ίδια ώρα, πέραν του όλου θέματος με τον γκολκίπερ και την πιθανότητα να κάνει κίνηση και για εκεί ο ΟΦΗ, υπάρχει και αυτό με τον στόπερ. Η ενίσχυση σε αυτή τη θέση είναι δεδομένη και ο Πραξιτέλης Βούρος παραμένει ένα όνομα που απασχολεί την κρητική ομάδα. Μάλιστα, την Τρίτη σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδα protathlima.com, ο Γιώργος Σαμαράς είχε επικοινωνία με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ για τον Έλληνα αμυντικό και ουσιαστικά επισημοποίησε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ.

Επιβεβαίωση από πλευράς κρητικής ομάδας δεν υπάρχει, ωστόσο όλα δείχνουν ότι το θέμα του αμυντικού «τρέχει» και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες και ο Βούρος να είναι η νέα μεταγραφή. Επί του θέματος θα έχουν ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του Γιάννη Σαμαρά στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει αυτή την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Εκεί ίσως γίνουν οι... ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H ακτινογραφία των «25»

Το βάρος πέφτει σε Μεγιάδο-Σεμέντο

Πώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ στις μεταγραφές

ΟΦΗ - Europa League: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.