Η παράδοση με τον Ιωνικό και η πιθανή ενδεκάδα

10:10 | 05/11/2022

Στις 18.30 (Live - Capitano.gr) o OΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό με στόχο την πρώτη του νίκη στο ''Γεντί Κουλέ''

Αποτελεί ένα από τα ματς ''πρέπει'' του πρωταθλήματος. O ΟΦΗ καλείται σήμερα (18.30 - Capitano.gr) να κάνει την πρώτη του νίκη στην έδρα του στο πρωτάθλημα, έπειτα από 11 αγωνιστικές. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα καθίσει για 2η φορά στον πάγκο της ομάδας και για πρώτη σε εντός έδρας παιχνίδι. Στην αποστολή υπάρχει ο Ντίκο όχι όμως ο Μπιφουμά. Ο ΟΦΗ στους 7 βαθμούς, ουραγός ο Ιωνικός στους 4, όποτε γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι το ματς για τις δύο ομάδες.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Όσον αφορά τους πρώτους 11 παίκτες του ΟΦΗ που θα ξεκινήσουν: Ο Νταμπράουσκας το πιο πιθανό είναι να μην αλλάξει τίποτα στην άμυνα σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Ο Μανδάς θα είναι στο τέρμα, Βούρος - Διαμαντής στα στόπερ, Μπαλογιάννης και Λάρσον στα άκρα. Ο Τζου θα ξεκινήσει στα αριστερά της επίθεσης, ο Γκερέρο στην κορυφή ενώ μένει να φανεί αν ο Λιθουανός κόουτς θα διατηρήσει το 4-3-3 του ''Βικελίδης'' με Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο και Τοράλ σαν δεξί εξτρέμ ή θα χρησιμοποιήσει έναν δεξί εξτρέμ (βλ Ντίκο ή Θεοδοσουλάκη), βάλει τον Τοράλ στη θέση ''10'', ''θυσιάζοντας'' έναν κεντρικό χαφ, γυρνώντας το σύστημα σε 4-2-3-1.

26 ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Συν τοις άλλοις, πέρα από το δεδομένο βαθμολογικό κίνητρο, ο ΟΦΗ θέλει να πάρει και ρεβάνς μετά την περσινή ήττα (2-3) στο ίδιο γήπεδο. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της κρητικής ομάδας με 21 νίκες για τον ΟΦΗ και 5 του Ιωνικού, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε 26 παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΚΑΝΕΝΑ ματς δεν έχει έρθει ισόπαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας: «Αν δώσουμε τα πάντα ο κόσμος θα το αναγνωρίσει»

Στην αποστολή ο Ντίκο, εκτός ξανά ο Μπιφουμά!

Η πρώτη πρόκληση του Νταμπράουσκας

Ο Νταμπράουσκας δεν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής

Η ευκαιρία του ΟΦΗ για το come back

Τα τετ α τετ του Νταμπράουσκας και η δουλειά για έναν επιθετικό ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.