Η πρώτη φορά του ΟΦΗ

20:04 | 24/10/2019

Υπάρχει μία παράμετρος που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το ματς του Ομίλου (26/10) κόντρα στην Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται, όπως πάντα, με μεγάλη προσοχή για τον αγώνα που ακολουθεί. Οι ακρίτες είναι αρκετά δυνατοί, όπως εξάλλου «μαρτυράει» η θέση τους στη γενική κατάταξη.

Παρόλα αυτά, το ζητούμενο παραμένει το ίδιο για τους «ασπρόμαυρους». Το παιχνίδι τους, ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο «Καραϊσκάκης» δεν το κατάφεραν, αν και θα μπορούσαν, και έτσι βασικός στόχος είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θέλει να επιβεβαιώσει και πάλι στο χορτάρι την υπεροχή του έναντι του αντιπάλου, που παρουσιάζει αρκετά μαχητικό πρόσωπο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, βέβαια, βρίσκεται μπροστά από μια συγκεκριμένη αγωνιστική κατάσταση για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, στοιχείο που περιπλέκει λίγο τα πράγματα.

Μέσα σε μία εβδομάδα, δηλαδή, θα δώσει τρία ματς, αφού ανάμεσα στην 8η και 9η «στροφή» της Super League 1 μεσολαβεί η αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καβάλα (30/10).

Ο Γιώργος Σίμος, επομένως, καλείται να διαχειριστεί τα συγκεκριμένα δεδομένα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γιατί ο Όμιλος θα έχει κάθε τρεις μέρες παιχνίδι.

Με την Ξάνθη γίνεται η αρχή, μεσοβδόμαδα ακολουθεί το ταξίδι στην μακεδονική πόλη και έπειτα η εκτός έδρας συνάντηση με την Λάρισα (03/11).

Ο ΟΦΗ, επομένως, πρέπει να εμφανιστεί κατάλληλα προετοιμασμένος, προκειμένου να είναι αυτός που πρέπει στην τριπλέτα που έρχεται.

Και μπορεί η Καβάλα ν’ αγωνίζεται στη  Football League, όμως ο Όμιλος θέλει να «καθαρίσει» από τον πρώτο αγώνα με την πρόκριση.

Ο Σίμος είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε rotation, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να κρατήσουν τις ισορροπίες και ν’ ανταποκριθούν, έχοντας την υψηλότερη δυνατή συγκομιδή.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλείου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και πλέον οι παίκτες του ΟΦΗ καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ορισμένοι εξ’ αυτών ν’ αρπάξουν την ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός ο Κουτρουμπής

Τσιλιανίδης: «Θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

«Αυτά δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ!»

OΦΗ Vs Ξάνθη: Όταν «έκλεισε» αυτιά και στόματα

Σημαντική υπενθύμιση της ΠΑΕ ενόψει Ξάνθης

Η ευκαιρία του Μάνου

Η Μαρσέιγ, ο Σεμέντο και η πρώτη «γνωριμία»

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.