Η θέση του ΕΑΚΗ για την αναβολή των αγώνων

SMS
12:04 | 23/01/2020

Τι αναφέρει η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου για το θέμα που προέκυψε

Η διοίκηση του ΕΑΚΗ ''απάντησε'' στο γεγονός ότι το κολυμβητήριο του Λίντο δεν ήταν έτοιμο λόγω των προβλημάτων να διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, δημοσίευμα που αναδημοσίευσε το Capitano.gr σε ρεπορτάζ του pisina.net.

Η ανακοίνωση του Κώστα Σαρακάκη, διευθυντή του ΕΑΚΗ:

Με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, την εξασφάλιση των απαιτούμενων συνθηκών για τη διεξαγωγή αγώνων, την τήρηση του κανονισμού λειτουργίας, αλλά και της μακρόχρονης παρουσίας μου στην υπηρεσία (32 έτη και 7 από τη θέση του Διευθυντή ) διευκρινίζω τα παρακάτω.

1.Ποτέ δεν ζητήθηκε από την Κ.Ο.Ε. να μην ξανά ορίσει αγώνες στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Η.
2.Η αναφορά αφορούσε συγκεκριμένο π/σ/κ 24-25-26 Ιανουαρίου καθώς καθημερινά απρόβλεπτα προβλήματα στο μηχανοστάσιο που οφείλονται στην παλαιότητα και στην έλλειψη κατάλληλου προσωπικού, δεν μπορεί να εγγυηθεί απρόσκοπτη λειτουργία με κίνδυνο ματαίωσης των αγώνων που γίνονται σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα (10 αγώνες), όταν υπάρχουν και μετακινήσεις ομάδων εκτός Κρήτης.

3.Ποτέ από κανένα δεν ζητήθηκε άδεια για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων ούτε δόθηκε άδεια από το Ε.Α.Κ.Η. ενώ κανένας δεν ενημέρωσε εγγράφως και επίσημα ότι έχουν ορισθεί οι συγκεκριμένοι αγώνες.

Τέλος παρά τις δυσκολίες, καθημερινό μέλημα μας είναι αφού έχουν εξασφαλισθεί όλες οι συνθήκες για ομαλή λειτουργία, οι προπονήσεις, οι αγώνες και οι φιλοξενίες αθλητών και ομάδων εκτός της πόλης του Ηρακλείου, να γίνονται με τις καλύτερες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ανετοιμότητα του κολυμβητηρίου ματαίωσε το Πανελλήνιο εφήβων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.