Κακοκαιρία «Ηφαιστίων»: Πώς θα είναι ο καιρός στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

10:40 | 07/01/2020

Ο «Ηφαιστίων» συνεχίζει να πλήττει την Κρήτη - ποιες είναι οι προγνώσεις για τον καιρό το βράδυ της Τρίτης.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κρήτη «δείχνει» το... κακό της πρόσωπο. Για τις επόμενες ώρες, τουλάχιστον ως το μεσημέρι, που αναμένονται κάποιες μικροεντάσεις, κρούει καμπανάκι ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι σιγά σιγά, από το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσει η εξασθένηση των φαινομένων στο νησί.

Οσον αφορά στην πρόγνωση για την Τρίτη, νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο προβλέπονται για σήμερα και κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά του νησιού αναμένονται χιονοπτώσεις, κατά διαστήματα πυκνές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 8 με 10 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Οσον αφορά στην ώρα του αποψινού αγώνα κυπέλλου του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός και το κρύο τσουχτερό, αλλά σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ένταση της κακοκαιρίας θα έχει μειωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι όσοι πάνε το βράδυ στο γήπεδο να ντυθούν καλά και να εξοπλιστούν κατάλληλα για το ενδεχόμενο βροχής.

Διαβάστε αναλυτικά στο cretalive όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση του ΟΦΗ για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Γρίφος η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.