Γρίφος η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

21:12 | 06/01/2020

Άλλη ενδεκάδα θα παρουσιάσει ο Σίμος στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ, με τελευταίο αυτό του Σακόρ, αλλά και την ίωση που «χτύπησε» τον Γιαννούλη με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός, θα φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα για το ματς της Τρίτης με τον Δικέφαλο του Βορρά στο «Γεντί Κουλέ».

Η πρώτη δεδομένη αλλαγή είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Όμιλος και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Για την οπισθοφυλακή τα... κουκιά είναι μετρημένα. Τη θέση του Γιαννούλη θα την πάρει είτε ο Κουτρουμπής είτε ο Νάστος, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος. Το θέμα είναι αν θα έχει δίπλα του τον Μαρινάκη, ή αν θα πάει στα δεξιά αντί του Μπράουν. Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε στόπερ τόσο τον Κουτρουμπή όσο και τον Νάστο.

Οσον αφορά στα χαφ, Νέιρα και Στάικος θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις βασικές επιλογές, με τον Τσιλιανίδη να πηγαίνει δεκάρι και εξτρέμ τους Βαζ και Σεμέντο.

Ερωτηματικό αποτελεί και η επίθεση. Ο Σίμος θα δώσει φανέλα βασικού σε ακόμη ένα ματς στον Φιγκεϊρέντο ή θα επιστρέψει ο Μάνος;

Το σίγουρο είναι ότι ο κόουτς του ΟΦΗ δεν έκανε δοκιμές τη Δευτέρα -του τα χάλασε ο καιρός- αν και στο μυαλό του έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «εκλεκτοί» του Σίμου

Ο «Ηφαιστίων» επηρεάζει τον Μεγιάδο

VIDEO: Έχασαν, αλλά χειροκροτήθηκαν

Το πλάνο δεν αλλάζει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.