Έτοιμος για Καμπιονάτο ο Ηλίας!

SMS

Τρεις ομάδες από την Serie A έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ''Έλληνα Μαρκίζιο'', όπως αποκαλείται από τους Ιταλούς, ο 20χρονος Ηλίας Κουτσουπιάς

Μπορεί η ομάδα του να υποβιβάστηκε στην Serie C, έπειτα από μια προβληματική σεζόν, όμως σε προσωπικό επίπεδο ο Ηλίας Κουτσουπιάς πέτυχε τον στόχο του. Αυτός δεν ήταν άλλος από τις συμμετοχές σε ένα ζόρικο και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 20 του χρόνια και στην χρονιά που προηγήθηκε ο ''Έλληνας Μαρκίσιο'', όπως τον αποκαλούν οι Ιταλοί, μέτρησε 22 ματς και 3 γκολ. Ήταν η πρώτη του χρονιά σε ανδρική ομάδα, και αν κρίνουμε από όσα γράφουν οι Ιταλοί, μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε.

Η Βίρτους Εντέλα τον αγόρασε από την Μπολόνια, είχε φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν στην ομάδα του Βορρά. Έτσι, ένας από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της αναμένει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν από 2 μέρες, ο Ηλίας αποχαιρέτησε την Βίρτους και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη νέα του ομάδα, η οποία πιθανότητα θα είναι στην Ιταλία, χωρίς ακόμα να είναι κάτι δεδομένο.

Τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν γύρω από το όνομα του, με το τελευταίο, αυτό της "Il Secolo XIX" , να κάνει λόγω για ενδιαφέρον τριών ομάδων του Καμπιονάτο. Από τη μια η Έμπολι που ανέβηκε φέτος σαν πρωταθλήτρια, και από την άλλη δύο από τις καλές ομάδες της Serie A, οι οποίες τερμάτισαν πάνω από την μέση της βαθμολογίας, η εξαιρετική τα τελευταία χρόνια Σασσουόλο και η Βερόνα.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι ότι μέσα στο επόμενο 15μερο, ο Ηλίας θα έχει βρει τη νέα του ομάδα και αυτή θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας. Λίγες ημέρες υπομονή και θα μάθουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «grande» επιστροφή του Ηλία

Kουτσουπιάς στο Livetalks: Η Μπολόνια, ο ΟΦΗ και ο... Ντρούλιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.