Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις αποχωρήσεις

SMS
20:51 | 06/01/2019

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο πρώτες αποχωρήσεις από τον ΟΦΗ.

Οπως είναι γνωστό, Χρήστος Αραβίδης και Δημήτρης Κομεσίδης δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ, αφού ενημερώθηκαν πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για τη συνέχεια της σεζόν.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο εξ ου το γεγονός πως από την πλευρά του ΟΦΗ δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω για τις δύο περιπτώσεις. Η κρητική ομάδα θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για τη λύση της συνεργασίας και στη συνέχεια θα γίνει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Αραβίδης έχει πάρει ειδική άδεια από τον ΟΦΗ και βρίσκεται εκτός Ηρακλείου, ενώ από την πλευρά του ο Κομεσίδης περιμένει την τελεσίδικη απόφαση και τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα για να κοιτάξει την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Ο Ελληνας αμυντικός έχει ήδη δεχθεί κρούσης από διάφορες ομάδες, ωστόσο περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την κρητική ομάδα για να πάρει την απόφασή του.

Μετά από αυτές τις δύο περιπτώσεις μένει να δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από την κρητική ομάδα. Ολα δείχνουν προς αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά κάτι επ' αυτού. Παράλληλα, πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ για να δούμε ποιοι θα «περισσεύουν» από το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο Παπαδόπουλος στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Αραβίδης δεν «ήρθε» ποτέ στον ΟΦΗ

Ο πιστός «στρατιώτης» Κομεσίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.