Ξέρει τι θέλει για να ανέβει επίπεδο

10:00 | 29/12/2019

Ο ΟΦΗ δεν τρέχει την τελευταία στιγμή για να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ως είθισται με τον ΟΦΗ της νέας εποχής, οι πληροφορίες σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα, αφού στον Όμιλο δεν αφήνουν την τελευταία στιγμή για να κάνουν τις κινήσεις τους. Βλέπετε, το όλο σύστημα που έχει αναπτύξει πλέον η κρητική ομάδα με επικεφαλής τον Γιάννη Σαμαρά έχει αλλάξει επίπεδο στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, παρακολουθούνται είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι και οι κινήσεις έχουν γίνει, γίνονται και θα γίνονται.

Θυμίζουμε, ότι στην μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Capitano.gr ο Γιάννης Σαμαράς, είχε αναφερθεί εκτενώς στο μεταγραφικό κομμάτι: «Υπάρχει μία δεξαμενή παικτών και τη φιλτράρουμε. Ξέρουμε τον χαρακτήρα του παίκτη, τι έχει κάνει, από πού προέρχεται, το background. Την αγορά για τους παίκτες που θέλουμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ είχε ξεκαθαρίσει πώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ τον μεταγραφικό χειμώνα: «Όλο αυτό που βλέπετε στον ΟΦΗ δεν σταματάει καθόλου. Είμαστε focus 24 ώρες το 24ωρο. Για παράδειγμα, τώρα δημιουργείται μία ανάγκη στο 6 λόγω του προβλήματος του Μεγιάδο. Δεν είναι, όμως, μόνο ανάγκη, το θέλουμε. Θέλουμε τους καλούς παίκτες. Αν βρω έναν καλό ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει ότι δεν θα τον πάρω επειδή έχω, για παράδειγμα, τον Μεγιάδο. Αν βρω αύριο έναν νέο Σεμέντο, θα τον κλείσω. Δεν είναι η ανάγκη ότι θέλω κι άλλον στη θέση του Σεμέντο, αλλά αν βρω κάποιον καλό θα τον κλείσω. Δεν σταματάει το σκάουτινγκ. Θέλω να πω ότι έχει διαφορά να δημιουργούνται ανάγκες και διαφορετικό να αναζητούμε παίκτες συνεχώς. Ναι, τώρα θα πάμε για 6άρι με βάση, φυσικά, αυτό που θέλουμε. Να μπορεί να υπηρετήσει το πλάνο. Τον Δεκέμβριο πάμε για λίγες κινήσεις. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο το πράγμα, ίσως 1-2. Θέλουμε παίκτες που θα παίξουν ρόλο και του χρόνου, όχι «μπαλώματα». Μην ξεχνάτε ότι έρχονται και παίκτες από πίσω».

Το βασικότερο όλων είναι ότι ο ΟΦΗ δεν «κυνηγάει» παίκτες για να καλύψει κενά, τα λεγόμενα «μπαλώματα». Θέλει παίκτες να βοηθήσουν εφέτος, αλλά και στο μέλλον. Να ενταχθούν στην ομάδα, να προσφέρουν και να την ανεβάσουν επίπεδο. Με λίγα λόγια ο Όμιλος θέλει νέους «Σεμέντο» και «Τσιλιανίδηδες». Ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία, με όρεξη και κίνητρα και φυσικά με μέλλον.

Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς έχουν κάνει τα... κουμάντα τους, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, οι επαφές προχωράνε και όπως γράψαμε σε προηγούμενο κείμενο, τα ξαφνικά «χτυπήματα» έχουν εξελιχθεί στα αγαπημένα του ηρακλειώτικου συλλόγου, οπότε δε θα είναι έκπληξη αν ανά πάσα στιγμή η «ασπρόμαυρη» οικογένεια αποκτήσει κάποιο νέο μέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ψωνίζει» από τα… ξένα

Νίλ(α) με τη ρήτρα

Το μήνυμα του ΟΦΗ στον Γαλανόπουλο

Προχωράνε οι επαφές, έρχονται ενισχύσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.